Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: D: Sürücüsü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

D: Sürücüsü

Arkadaþlar Ben PC Ye Format attým sonra pc acýldýgýnda d surucusu yoktu tum yedek dosyalar ordaydý tekrar formatladým ama bu sefer C: yide D: yide sildim C ye 34 gb D ye 41 gb verdým sonra tekrar pc acýlgýdýnda d sürücüsü vardý ama biçimlendirilmemiþ diyordu biçimlendirdim þimdide içindeki veriler yok ama bildigim kadarýyla bunu programlarla geri getiriyorlarmýþ en iyi program olarak hangi programý onerirsiniz ??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hayro62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar Ben PC Ye Format attým sonra pc acýldýgýnda d surucusu yoktu tum yedek dosyalar ordaydý tekrar formatladým ama bu sefer C: yide D: yide sildim C ye 34 gb D ye 41 gb verdým sonra tekrar pc acýlgýdýnda d sürücüsü vardý ama biçimlendirilmemiþ diyordu biçimlendirdim þimdide içindeki veriler yok ama bildigim kadarýyla bunu programlarla geri getiriyorlarmýþ en iyi program olarak hangi programý onerirsiniz ??
    Bilgisayarý formatlar iken hatalý kurulum yapmýþsýn.
    Dosya kurtarma proðramlarý var.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoðraflarýnýzý, zip dosyalarýnýzý, e-postalarýnýzý, müzik, video ve diðer tüm dosya biçimlerinizi
    geri getirmenizi saðlayan üstün özellikli bir programdýr.

Recover My Files, Geri Dönüþüm Kutusu'ndan silinmiþ dosyalarý, formatlanmýþ sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiþ geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliðine sahiptir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunu kullan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yada bunu kullan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu baþlýkta silinen dosyalarýnýzý birkaç basit adýmda geri getirmeyi resimlerle göstermeye çalýþýcam.Öncelikle þunu söylemek istiyorum, veri kurtarmak garantili bir iþ deðildir.Daha önce sildiðiniz bir dosyayý göremiyebilir yada geri getirdiðinizde çalýþtýramayabilirsiniz! Sonuç olarak kurtarma iþlemi birazda sizin þansýnýzla alakalýdýr. Tarama sýrasýnda birçok dosya bulursunuz ama asýl geri getirmek istediðiniz dosyayý bulamayabilirsiniz.Önce kullanacaðýmýz programý download edip bilgisayarýmýza yükleyelim...

Recover_My_Files_3.98.5658 FuLL

----------------------------------------------------------
    Programý indirin, kurun ve lisanslayýn! Sonra veri kaybýna uðramýþ diski bilgisayarýnýza 2.disk olarak takýn ve programý çalýþtýrýn. (Disk üzerindeki partition'larýn görünüp görünmemesi önemli deðil, program mutlaka görecektir)

1.Adým, Burada seçenekler karþýnýza gelecek.Eðer format yemiþ bir diskten veri kurtarmak istiyorsak HIZLI yada TAM FORMAT TARAMA seçeneklerinden birini seçiyoruz.Tabii ki her zaman tam tarama modu size +daha fazla dosya olarak geri döner.Ama format yememiþ bir diskten veri kurtarmak istiyorsak yani silinmiþ bir diskten (yada sildiðimiz tek bir dosya olabilir) o zaman HIZLI yada TAM DOSYA TARAMA seçiyoruz.yukarýda söylediðim +daha fazla dosya olayý bunun içinde geçerli!

2.Adým, Burada programýn bulduðu aygýtlarý göreceksiniz, baðladýðýnýz diskin harfini iþaretleyin.Partitionlar uçmuþ olsa bile aygýt mutlaka görünür.

3.Adým, Hangi uzantýya sahip dosyalarýnýz vardý bunlarý seçin.Mesela Excel dosyalarýnýz varsa xls uzantýsýný seçersiniz.Zaten orada hangi uzantýnýn hangi programa ait olduðu yazýyor.Ýsterseniz tümünüde seçebilirsiniz bu size kalmýþ.

4.Adým, Programýn aygýtý taramasýný bekleyin.Duruma göre biraz uzun sürebilir ama olsun sonuçta dosyalarýnýzý kurtaracaksýnýz dimi?

Son Adým, Program bulduðu dosyalarý size sýralar ve bunlarýn ne durumda olduðunu söyler.Kurtarmak istediðiniz dosyalarý iþaretleyip yukardaki Recover sekmesinden bunlarýn nereye kurtarýlmasýný istediðinizi seçersiniz.Programýn bir güzel yanýda eðer bir cd yazýcýnýz varsa kurtardýðý verileri direkt olarak cd'ye basmasý.

Acil bir durumda yada kendi baþýnýza nasýl veri kurtaracaðýnýzý anlatmaya çalýþtým. Umarým birilerine faydasý dokunur...

ALINTIDIR.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler taratýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtarma þimdi bitti dosyalarý kaydettim müzikler geldi bazýlarý fakat bazý dosyalarýn biçimi acayip cýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hayro62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kurtarma þimdi bitti dosyalarý kaydettim müzikler geldi bazýlarý fakat bazý dosyalarýn biçimi acayip cýktý
    Bütün dosyalarýný yüzde yüz kurtaramayabilirsin.Çünkü siz bilgisayara sürüçüsüne iki sefer format atmýþsýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu program çok kullanýþlý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya programý kurdum ama D klasörü seçeneklerde yani kaybolmuþ yada silinmiþ olarak görünmüyor ?..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri