Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
80 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: 18-01-2008 Tarihli 4000-9000 Serisi(V)TPS Auto +Polsat + pw ok yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üstadlarım öncelikle yazılımlar konusunda göstermiş olduğunuz bu gayret ve çabadan dolayı sizi kutluyorum. Benim Goldmaster 9400CI cihazıma bu son yazılımı )21.01.2008 tarihli) yükleyemiyorum. sorun sanırım loderden. işletim sistemi Windows XP. anakart Asus P5L MX400 İntel P4 3.4 Ghz. işlemcim var. Yükleme Loderine gelince Uyumluluk bölümünden tüm seçenekleri deniyorum fakat yükleme gerçekleşmiyor. cihazı fişe takınca A381 yazısı geliyor ama geri sayım başlamıyor ve cihaz standby konumuna geçiyor. Bu cihaza daha önceki yazılımları kendim attım ama şimdi bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Yardımcı olacağınıza inanıyorŞimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum.
    arkadaşım rs232 kablonda veya com port unda bir sorun var sanki.hiç bir hata almıyorsan arıza kablo veya com port gibi görünüyor.bir de doğru com port seçtiğinden emin misin bazı pc lerde 2 com port oluyor her iki com port seçimini de dene bence.bir de (benim başıma geldi onun için söylüyorum)cihaz içinde com girişi lehim çatlağı oluyor eğer tamir bilgin varsa ve havyan varsa cihazı aç ve com girişindeki lehimleri tazele derim.
    Konu ozibo tarafından (21-01-2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ozibo kardeş öncelikle teşekkür ediyorum zahmet edip cevap yazdığın için. kardeşim tüm dediklerini yaptım cihazı da açtım anormal bir durum yok. cihazı pirize takınca loderde bu yazı çıkıyor(Waiting For Request.Reset SetTop Box.) cihazda da A381 yazıyor ve 2-3 sn sonra standby konumuna geçiyor. Yani anlayacağın bir sonuç alamadım. bu konuda başka bir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekilyorum. selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ozibo kardeş öncelikle teşekkür ediyorum zahmet edip cevap yazdığın için. kardeşim tüm dediklerini yaptım cihazı da açtım anormal bir durum yok. cihazı pirize takınca loderde bu yazı çıkıyor(Waiting For Request.Reset SetTop Box.) cihazda da A381 yazıyor ve 2-3 sn sonra standby konumuna geçiyor. Yani anlayacağın bir sonuç alamadım. bu konuda başka bir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekilyorum. selamlar
    Siz yanlış yazılım atıyorsunuz sanırım buradaki yazılımı atacaksınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı attım yalnız polsat nasıl auto oluyor tps içim var da. şimdiden tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkdaşım herhangi bir polsat kanalının üstünde bekle açılıyor
    ben animal kanalının üzerinde bekledim birdakikada açtı
    sorunsuz sende öyle bekle oldumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herşey mükemmel olmuş ama keylerini girdiğim halde thor açmıyor. emeği gecenlere teşekkürler.eski yazılım atınca acıyor. bilgilerinize.
    Konu afacan-1 tarafından (22-01-2008 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler sayın senol_30

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar herşey mükemmel olmuş ama keylerini girdiğim halde thor açmıyor. emeği gecenlere teşekkürler.eski yazılım atınca acıyor. bilgilerinize.
    Thordaki sorun da ilerleyen zamanda düzeltilecek merak etmeyiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunu seyrettiğim için yeni yazılımı atmadım.umarım en kısa zamanda thor uydusundaki yazılım sorunuda çözülür. yinede yazılım için teşekkürler arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arakadaşlar 18.01.2008 yazılımını attım.Polsatları izliyordum.Ancak şu anda polsat kanallarında 10 dk bekledim.Polsatlar açılmadı.Cihazım 9100 FTA.Ne yapılabilir polstları açma için?

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri