Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
80 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 18-01-2008 Tarihli 4000-9000 Serisi(V)TPS Auto +Polsat + pw ok yazılımları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cekici23 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üstadlarım öncelikle yazılımlar konusunda göstermiş olduğunuz bu gayret ve çabadan dolayı sizi kutluyorum. Benim Goldmaster 9400CI cihazıma bu son yazılımı )21.01.2008 tarihli) yükleyemiyorum. sorun sanırım loderden. işletim sistemi Windows XP. anakart Asus P5L MX400 İntel P4 3.4 Ghz. işlemcim var. Yükleme Loderine gelince Uyumluluk bölümünden tüm seçenekleri deniyorum fakat yükleme gerçekleşmiyor. cihazı fişe takınca A381 yazısı geliyor ama geri sayım başlamıyor ve cihaz standby konumuna geçiyor. Bu cihaza daha önceki yazılımları kendim attım ama şimdi bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Yardımcı olacağınıza inanıyorŞimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum.
    arkadaşım rs232 kablonda veya com port unda bir sorun var sanki.hiç bir hata almıyorsan arıza kablo veya com port gibi görünüyor.bir de doğru com port seçtiğinden emin misin bazı pc lerde 2 com port oluyor her iki com port seçimini de dene bence.bir de (benim başıma geldi onun için söylüyorum)cihaz içinde com girişi lehim çatlağı oluyor eğer tamir bilgin varsa ve havyan varsa cihazı aç ve com girişindeki lehimleri tazele derim.
    Konu ozibo tarafından (21-01-2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri