Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
80 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 18-01-2008 Tarihli 4000-9000 Serisi(V)TPS Auto +Polsat + pw ok yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arakadaşlar 18.01.2008 yazılımını attım.Polsatları izliyordum.Ancak şu anda polsat kanallarında 10 dk bekledim.Polsatlar açılmadı.Cihazım 9100 FTA.Ne yapılabilir polstları açma için?
    Guncel keyleri gir acılır ozaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de de aynı sorun var tps auto ama polsatta olmuyor. 5 dakika animal planet üzerinde bekledim açılmadı. güncel keyleri naıl bulabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat auto olmuyor arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı nerden bulabiliriz güncel keyleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat autalar elfatıha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Polsatlar için forumda bulunan nagravision bölümünden keyleri alınız giriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende de polsat auto olmuyor.Polsat kanalı üzerinde 10 dk bekledim açılmadı.Menü 121 yapıp polsat keylerine batım.Keyler güncellenmemiş.Yani polsat auto olmuyor.Kosovalı nın belirttiği gibi nagravizyon bölümündeki güncel keyleri girince açtı.Ama en azından donma sorunu yok.Buna da şükür.Cihazım goldmaster 9100 FTA.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım 55000s fta ne yapmam gerekiyor 18.01.2008 tarihli yazılımı yükledim şimdi ne yapmalıyım polsatlar açmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehirali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazım 55000s fta ne yapmam gerekiyor 18.01.2008 tarihli yazılımı yükledim şimdi ne yapmalıyım polsatlar açmadı
    Guncel keyi giriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel keyleri girdim polsatlar ok

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri