REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Bilgisayar açılışta görev yöneticisini açıp kapatmadan hiçbir iş yapmıyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bilgisayar açılışta görev yöneticisini açıp kapatmadan hiçbir iş yapmıyor.

Açılışta herşey normal görünüyor. Ancak işlem yapınca , örnek bir sayfa açıyorum. Sayfa açılıyor, faka başka bir işlem yapılamıyor, donup kalıyor. Kapatma dahi yapmıyor. Ancak görev yöneticisini açıp, kapatınca herşey normale dönüyor. Sorun nerede ki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açılışta herşey normal görünüyor. Ancak işlem yapınca , örnek bir sayfa açıyorum. Sayfa açılıyor, faka başka bir işlem yapılamıyor, donup kalıyor. Kapatma dahi yapmıyor. Ancak görev yöneticisini açıp, kapatınca herşey normale dönüyor. Sorun nerede ki?
    Bilgisayarını güncel virüs proğramı ile tarattır.
    Digen altarnetif sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet sayfasından bahsediyorsanız virüsyada ben zeri pc bulaşmış olabilir pc antivirüs programıyla temizleyin önerim kasperskidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır, formattan sonra yapmaya başladı. Tekrar format attım. Normal başlıyor, hangisi olursa olsun, bir pencere açıyorum, ondan sonra başka iş yapılmıyor, ta ki görev yöneticisini aç kapa yapana kadar. Virüs konusunu da epey denetledim birşeye ulaşamadım. Son olarak dvd writer eklemiştim ondan şüphe etmelimiyim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri