REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçuyoruz.

Katılımcı sayısı
898. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çalışıyorum

639 71.16%
  • Çalışmıyorum

259 28.84%
Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışıyorum allaha şükür ama teknolojinin birazda etkisi var ustalar yine bunada şükür
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumun % 30 civarı çalışmıyor Devlet büyüklerimizin biraz sağa sola bakmaları lazım.Anketlerde ne kadar oy almışım hangi ilde daha fazla oy alırım düşüncesinden vazgeçip işsizligi arastırsınlar bence
    Haklısın devlet büyüklerimiz büyüdük diyorlar ama görünen büyüyen sadece işsizliktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Arkadaşlar.Süpersat Forumumuza böyle güzel ve faydalı anketler yaptığı için çok teşekkür ederim.Zaten formumuz bence herşeyiyle bir numaradır.Bende çalışmakta olan dilimin içinde olduğum için mutluyum.Herkese kolay gelsin arkadaşlar,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı evrimcandan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Arkadaşlar.Süpersat Forumumuza böyle güzel ve faydalı anketler yaptığı için çok teşekkür ederim.Zaten formumuz bence herşeyiyle bir numaradır.Bende çalışmakta olan dilimin içinde olduğum için mutluyum.Herkese kolay gelsin arkadaşlar,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz............
    Tşk ler saolunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalısıyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin. Vede çalışsın işsizlik çok zor. Eğer geliri yoksa. Saygılarımla. MURTAZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket çok güzel olmuş arkadaş, emeğine sağlık.
    Çalışıyorum, ama işsizlik çok zor yaşadım.
    Allah kimseyi işsiz bırakmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketi düşünen arkadaşımı tebrik ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şükürler olsun bende yaklaşık 17 yıldır çalışıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an bende çalışıyorum ama 10 gün sonra işyerim kapanacak ancak iş buldum başka bir yerde daha işsiz kalmadan işimi ayarladım şükür demek istedigim işsiz arkadaşlar kararlı bir şekilde iş ararlarsa kesinlikle iş bulurlar.ancak bazıları kahvede oturur iş beni bulsun ister.buda pek mümkün olmaz istikrar ve kararlılık önemli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet işsizlik gerçekten çok zor ama şuda bir gerçekki çalışmak isteyene iş var yeterki insan çalışmak istesin .

Sayfa 6/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri