REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon
179 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..

Anketimiz 7 gun sürecektir.
    Konu Simba tarafından (26-01-2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikinici mesajı ben yazayım bari hiç memnun olmadığımı açıklıklan belirteyim neden derseniz ilerleyen mesajlardan açıklarım teşekkürler konu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu durum itibariyle memnunum
    ama özel hastaneler artık resmen darphane gibi çalışmaya başladı korkunç rakamlarla iş yapıyorlar bu konuda bazı devlet hastaneleride yetersiz kalıyor o sebeple ben genelleme olarak hastanelerimizden memnunum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben hiç memnun degilim.Çogu doktor yazıhanesine gitmeyince bakmıyor bile paran varsa bakılıyor yoksa bakan yok malesef ve sıra beklemek öldürüyor bir türlü çare bulamadılar bu işe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ben memnun değilim adamlar baştan savma muayene ediyor.Yani parası olan gidiyor muayenehaneye bastırıyor parasını adam da ona göre özen göstererek daha iyi muyene ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef haklısın kosovalı bu ülkede paran varsa iş yapılıyor paran yoksa salla gitsin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Walla bundan 1 ay önce annem ameliyat oldu zeynep kamil hastanesinde çok iyi hizmet verdiler..bizzat kendimde gördüm ziyaret saatleridende süper hizmet wardı ..yemek ,temizlik,tedavi vs. herşey cok güzeldi ...ama bazı hastanelerde böle hizmet yok bazıları bastan sagma iş yapıyor..ama ben bu durumdan memnun kaldım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle hayır.Tam iki haftada muayene oluyorsun.Pazar akşamı gece yarısı saat 04'de gidip randevu alıyorsun.Eğer şanslı isen randevu alıyorsun daha sonra randevu günü poliklinige gidip sıraya giriyorsun yine şanslı isen sıra sana gelirse muayene oluyorsun doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için laboratuara gidip sıraya giriyorsun orada numuneleri verip 3 gün sonra yeniden tahlilleri almak için gidip sıraya giriyorsun daha sonra aldığın tahlil sonuçlarını göstermek için yeniden pazar günü gece yarısı gidip randevu alıyorsun randevu günü polikliniğe sabahtan gidip yeniden sıraya giriyorsun şanslı isen sıra sana gelirse oradaki pratisyen hekime tahlilleri gösterip Asprin tedavisi ile oradan ayrılıyorsun.Aynen durum bu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben hiç memnun degilim.Çogu doktor yazıhanesine gitmeyince bakmıyor bile paran varsa bakılıyor yoksa bakan yok malesef ve sıra beklemek öldürüyor bir türlü çare bulamadılar bu işe
    durum bundan ibaret malesef doktoru görmezsen ne filmin çekilir ne tahlilin yapılır neyin war al sana bi torba ilaç:46:
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burdan memnun olmayanlardan hanginiz herhangi bi şekilde şikayette bulundunuz bi şey cıkmaz deyip sallıyoz..herkes boşveriyo sonra sorunlar giderilmiyoiburda dert yanıyozz.biz kendi görevimizi yerine getirmiyozki başkasından bize tam hizmet gelsin..ben denizliliyim yeni yapılan hastanelerde otel rahatlıgında odalar, yetrli muayene sayısı,gerekli testleri.röntgen cekimini aynı gün alabiliyoz..aile hekimli sistemiylede doktorlar hastabaşinapara alıyo istersen bakacak artık beyenmezsen değiştir

Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri