Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçuyoruz.

Katılımcı sayısı
898. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çalışıyorum

639 71.16%
  • Çalışmıyorum

259 28.84%
Sayfa 11/12 İlkİlk ... 23456789101112 SonSon
112 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.5 yıldır çalışıyorum işsizlik zordur işsiz olanlar umarım en kısa zamanda iş bulurlar istedikleri işi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kamu'dan emekli olmama rağmen, şükür Rab'bime hala çalışıyorum.
    Yaratanım kimseyi işsiz, aşsız bırakmasın.
    Aydın ili yakınlarında işsiz olan üye arkadaşımız olursa, yardımcı olmak boynumuzun borcudur.( Özellikle elektrik veya elektronik konusunda )
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışıyorum
    Çalışmıyorum
    BEN EMEKLİYİM HANGİ SEÇENEĞİ İŞARETLEYECEĞİM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese merhabalar başından buraya kadar okudum ve bazı okuduklarıma gerçekten inanamadım. Ben şuan çalışmıyorum yaklaşık olarak 2 senedirde çalışmıyor durumdayım işte bazı arkadaşlarımız çalışıyorum tabi işsiz kalmakmı ha ha ha gibi garip bir tavır takınmışlarki ben hayatta işsiz kalmam falan filan diye giden bir sürü mesaj var bana da bunlar çok tuhaf geldi belirtmeden geçemedim.

Ben ben kimim beni tanıyanlar beni şöyle tanımlarlar yapamıyacağı şey yoktur herşeyden anlar elinden herşey gelir filan filan diye devam eder lakin bu kadar yetenekleri olan biri işsiz kalırmı bende kalmam ne olacak elimden bir uçan kurtulur kaçan bile kurtulamaz çok zekiyim çokta kabiliyetliyim derdim ama gelin görünki bugün tam iki senedir işsizim ve çok tuhaftır ki düşenin dostu olmuyormuş ne tanıdıklar var ne akrabalarım insan aslında anlamakta güçlük çekiyor olanı biteni. Ama bu sürece girince çıkmaz bir sokağa girmişsiniz gibi ne kar ilerlemeye birşeyler yapmaya çabalasanızda bir yere varamıyorsunuz çünkü artık çıkmaz sokakta ilerliyorsunuz.

Neyse sonuç olarak herşey bizler için yaşanan ve yaşanabilecek olan herşey bizler içindir. Kimse benim başıma gelmez diye düşünmemeli çünkü başına gelen insanlar başka tür varlıklar değiller onlar bizleriz bizler de onlar olabiliriz.

Saygılarımla.
    Soner Alp Korkmazlar

Herşey saygıyla başlar ve saygının bittiği yerde herşey biter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünümüze şükürler olsun.memurum.YÜCE ALLAH herkese iş,ekmek nasip etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emekliyim iş arıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşım 35 hiç çalışmadım çalışmayı isterim ama bana iş yok. nedenmi?
    kadınım evliyim çalışma yaşım geçti
    işletme mezunuyum pedegojik formasyonum var eta luka programlarını biliyorum ama tecrübem yok sakaryada oturuyorum yardımcı olabilirim diyen varsa mutlu olurum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı advoloren Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaşım 35 hiç çalışmadım çalışmayı isterim ama bana iş yok. nedenmi?
    kadınım evliyim çalışma yaşım geçti
    işletme mezunuyum pedegojik formasyonum var eta luka programlarını biliyorum ama tecrübem yok sakaryada oturuyorum yardımcı olabilirim diyen varsa mutlu olurum teşekkürler
    İnşallah bulursunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar çok şükür çalışıyoruz ama şu bir gerçek hiçte memnun değiliz işlerimizden son 3 senedir yeterince işlermizden memnun değilim ancak aç değilim açıkta değilim ve tok değilim çalıştığımız ve yaptığımız işler ne aç bırakır nede tok ancak devlet sağolsun malesef kazancımızın % 80 nini alıyor fatura matura derken elde kalan %20 ile gel geçin geçinebilirsen
    saygılar iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı varolbirol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emekliyim iş arıyorum
    Çok şanslısın hem emekli ol hemde iş ara

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 23456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri