REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçuyoruz.

Katılımcı sayısı
898. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çalışıyorum

639 71.16%
  • Çalışmıyorum

259 28.84%
Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Forumumuzdaki İşsizlik Oranını Ölçüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bir emekliyim benim herhangi bir şekilde calışmam söz konusu değil ama tanıdıklarım ünüversiteli arkadaşların dahi işsiz olduğunu biliyorum saygılar.................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten önemli bir anket eğer bir kişiye bile yardımcı olabilirse bu anketin değeri bir o kadar artar.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm arkadaşlar ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve kendi işim olmasına rağmen hala bir işçiden fazla çalıştığım halde işim konumunda gece çalışıyorum ve çalışıyoruz? Şu memlekette işsizlik varmış deniyor aslında öyle diyenlerin ben anlını karışlarım be kardeşim sekiz saat iş olacak ağır iş olmayacak cumartesi pazar olacak parası çok olacak laf olmayacak yerim öyle ben işi öyle bir iş varsa bende gelirim'de ben işçi bulamıyorum sebebi işim gece cumartesi pazar yok bayram seyran yok maaş çok ama çalışacak adam yok??? nasıl kardeşim bu memlekette işsizlik varmış onları ben yerim be bırakın ne halleri varsa görsünler zıbarsınlar...???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anketiniz çok güzel ve yerinde olmuş
    ama bizim sitemizde zaten çalışan arkadaşarımız var gerçeği ne kadar yansıtır. bilmiyorum
    işsizlik çok zor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kamu emeklisiyim çalışıyorum bu yaşta çatılarda anten kuruyorum.
    Bu yaşta neden çalıştığımı siz düşünün?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş bulabildik çe çalışıyoruz tabi adına iş denirse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Hayat Çok Zor

Bızım buralarda cok ıssız arkadasımız var .
    ALLAHA sukur ben calısıyorum ama
    ıssızlık cokzor üç kurusa yanı askarı ücrete talım
    eden ınsanlar var.
    Ben aksamakadar sıtından 30 ton yuk gecen
    arkadasları bılıyorum.He sunuda soyleyeyım bende
    asgarı ucrete calısan bırıyım.
    ALLAH herkezın yardımcısı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yüksel39 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaşlar ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve kendi işim olmasına rağmen hala bir işçiden fazla çalıştığım halde işim konumunda gece çalışıyorum ve çalışıyoruz? Şu memlekette işsizlik varmış deniyor aslında öyle diyenlerin ben anlını karışlarım be kardeşim sekiz saat iş olacak ağır iş olmayacak cumartesi pazar olacak parası çok olacak laf olmayacak yerim öyle ben işi öyle bir iş varsa bende gelirim'de ben işçi bulamıyorum sebebi işim gece cumartesi pazar yok bayram seyran yok maaş çok ama çalışacak adam yok??? nasıl kardeşim bu memlekette işsizlik varmış onları ben yerim be bırakın ne halleri varsa görsünler zıbarsınlar...???????
    Tebe aga yazcadık sana bişilerde işini anlayamadık fırıncımısın.sabahcı kahvesimi işletiyon.corbacımısın.gece eglencelerindemi calışıyon.te anlayamadık beya sen işin içabı sabaha kadar yatmadıgına yatanları kıskanırsın gibi gelir bana ha ne dersin.insan calışmak istesin iş bulur de de de zıbarsınlar deme beya adam herkez dersten kaytarırken ders calışacak ünüversite bitirecek hanballık yapmasını nasıl beklersin o zaman niye okudu kafa patlattı dirsek cürüttü direk hanballıga gecse annesinin babasının paralarını boşa harcamış olmazmı bir bina düşün usta ben yaptım diyor mühendis ben yaptım diyor hangisi dogru kafanı yorma ikiside ikisininde kendi bilgileri mesleki tecrübeleri olmasa bina ortaya cıkarmıydı insan azimli olacak kendi mesleginde yaptıgının yapabileceginin en iyisini yapmaya calışacak bizce calışkanlık bu ve calışana her zaman iş var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışıyorum ama iş olursa (kendi iş yerim de)malesef işde yok.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah'a şükür şuan çalışıyorum.allah kimseyi işsiz etmesin çok zor:49:

Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri