Çalışıyorum
Çalışmıyorum
gerçekten önemli bir anket eğer bir kişiye bile yardımcı olabilirse bu anketin değeri bir o kadar artar.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
Slm arkadaşlar ben kendimi bildim bileli çalışıyorum ve kendi işim olmasına rağmen hala bir işçiden fazla çalıştığım halde işim konumunda gece çalışıyorum ve çalışıyoruz? Şu memlekette işsizlik varmış deniyor aslında öyle diyenlerin ben anlını karışlarım be kardeşim sekiz saat iş olacak ağır iş olmayacak cumartesi pazar olacak parası çok olacak laf olmayacak yerim öyle ben işi öyle bir iş varsa bende gelirim'de ben işçi bulamıyorum sebebi işim gece cumartesi pazar yok bayram seyran yok maaş çok ama çalışacak adam yok??? nasıl kardeşim bu memlekette işsizlik varmış onları ben yerim be bırakın ne halleri varsa görsünler zıbarsınlar...???????
anketiniz çok güzel ve yerinde olmuş
ama bizim sitemizde zaten çalışan arkadaşarımız var gerçeği ne kadar yansıtır. bilmiyorum
işsizlik çok zor
Kamu emeklisiyim çalışıyorum bu yaşta çatılarda anten kuruyorum.
Bu yaşta neden çalıştığımı siz düşünün?
iş bulabildik çe çalışıyoruz tabi adına iş denirse
Bızım buralarda cok ıssız arkadasımız var .
ALLAHA sukur ben calısıyorum ama
ıssızlık cokzor üç kurusa yanı askarı ücrete talım
eden ınsanlar var.
Ben aksamakadar sıtından 30 ton yuk gecen
arkadasları bılıyorum.He sunuda soyleyeyım bende
asgarı ucrete calısan bırıyım.
ALLAH herkezın yardımcısı olsun.
Tebe aga yazcadık sana bişilerde işini anlayamadık fırıncımısın.sabahcı kahvesimi işletiyon.corbacımısın.gece eglencelerindemi calışıyon.te anlayamadık beya sen işin içabı sabaha kadar yatmadıgına yatanları kıskanırsın gibi gelir bana ha ne dersin.insan calışmak istesin iş bulur de de de zıbarsınlar deme beya adam herkez dersten kaytarırken ders calışacak ünüversite bitirecek hanballık yapmasını nasıl beklersin o zaman niye okudu kafa patlattı dirsek cürüttü direk hanballıga gecse annesinin babasının paralarını boşa harcamış olmazmı bir bina düşün usta ben yaptım diyor mühendis ben yaptım diyor hangisi dogru kafanı yorma ikiside ikisininde kendi bilgileri mesleki tecrübeleri olmasa bina ortaya cıkarmıydı insan azimli olacak kendi mesleginde yaptıgının yapabileceginin en iyisini yapmaya calışacak bizce calışkanlık bu ve calışana her zaman iş var.
çalışıyorum ama iş olursa (kendi iş yerim de)malesef işde yok.....
Allah'a şükür şuan çalışıyorum.allah kimseyi işsiz etmesin çok zor:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri