Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satılık İnpax 5100 + Server

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ADam 150 ytl vermiş bu mesajda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu teklifin ustunde verecek olanlar bu konuya yazsın hayretsiniz gece gece kızdım bak şimdi..
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ADam 150 ytl vermiş bu mesajda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu teklifin ustunde verecek olanlar bu konuya yazsın hayretsiniz gece gece kızdım bak şimdi..
    iyde kosovalı kardeş burası alım satım arenası degilmi istedigim fiyatı yazarım o da işine gelirse satar sen niye kızıyonki bizde bedava istemedik herhalde bu cihazın sıfırından fiyatından haberin varmı senin sonuçta ikinci el

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pato_banton Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyde kosovalı kardeş burası alım satım arenası degilmi istedigim fiyatı yazarım o da işine gelirse satar sen niye kızıyonki bizde bedava istemedik herhalde bu cihazın sıfırından fiyatından haberin varmı senin sonuçta ikinci el
    Bak arkadaşım uye 150 ytl vermiş bu cihaza sen diyorsunki 100 ytl bu işte bir gariplik yokmu adam sana zaten satmaz 150 veren biri varken sana neden satsın bu cihazın fiyatıda yer ve mekana göre degişir
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart inpax ile ilgili

cihaz duruyormu druyosa enson kaca olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri