REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: DTP noktayı koydu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DTP noktayı koydu...

dtp noktayı koydu...

dtp Eş Başkanı mustafa avcı: 'Parti olarak aramızda karar aldık. pkk bizim için bir terör örgütü değildir'

SİİRT - Demokratik Toplum Partisi (dtp) Eş Başkanı mustafa avcı partisinin Siirt İl Başkanlığı 1. Olağanüstü Genel Kongresinde konuştu. avcı, "dtp'nin Barış için, Kardeşlik için ve özgürlükler için bir çözüm projesi geliştirmiştir. Biz bizden koparsak değerlerimizden düşersek hücumlaşırız. Hiç kimseye yararımız olmaz. Her mikrofonu uzattıkların da siz pkk'yı terörist olarak görüyormusunuz yoksa görmüyormusunuz. Evet, bundan sonra biz parti olarak aramızda karar aldık. pkk bizim için Bir terör örgütü değildir, Biz pkk'yı terör örgütü olarak görmüyoruz" diye konuştu.

Kenthaber...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmediğimiz bişey söyleseydi keşke...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların devlet maaş veriyo..haram olsun o yedikleri paralar..inşallah boğazlarında kalır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir avuc it surusu bunlar bosverin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nankörlüğün bu kadarıda olmaz bu vatanı türkler kurdu türk kalacak o kadar haçlı seferleri düzenlendi alamadıda bir avuç pkk lı ve yandaşlarımı alacak tarihte kürt diye bişey yok sadece haçlıların bizi bölmek için uydurdukları bir laf varda bizmi duymadık devletlerini milletlerini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal052 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nankörlüğün bu kadarıda olmaz bu vatanı türkler kurdu türk kalacak o kadar haçlı seferleri düzenlendi alamadıda bir avuç pkk lı ve yandaşlarımı alacak tarihte kürt diye bişey yok sadece haçlıların bizi bölmek için uydurdukları bir laf varda bizmi duymadık devletlerini milletlerini
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal052 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen tarihten malesef sınıftan kalmışsın iyice tarihi öğrenmeden
    böyle olmadık iddalarda bulunma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal052; bence mantıklı haraket etmek lazım. Ben bir kürdüm ama bu da bir kesindir ki pkk hiçbir zaman kürtleri temsil etmemiştir vede etmeyecektir. Terör terördür. Terörün ne kürdü, ne müslümanı nede insanı olur. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Devletimiz bugün hem avrupa ülkelerine hemde dünya ya karşı kaygan bir zemin üzerinde yer edinmeye çalışıyor. Bence devletimize sahip çıkmalı, başkalarının oyunlarına gelmemeli, akıl ve mantıkla haraket etmeli ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları için yaşayan her insana saygı duymalıyız. Elbette ülkemizde, kürt olacak, arap olacak, laz olacak, alevi olacak, vs.vs. (Terör ve Yandaşlarını Kınıyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda baklayı ağızlarından çıkardılar yakında evlerinde de barındırırlarsa pkk lıları normaldir !!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kartal052; bence mantıklı haraket etmek lazım. Ben bir kürdüm ama bu da bir kesindir ki pkk hiçbir zaman kürtleri temsil etmemiştir vede etmeyecektir. Terör terördür. Terörün ne kürdü, ne müslümanı nede insanı olur. Terörün her türlüsünü kınıyorum. Devletimiz bugün hem avrupa ülkelerine hemde dünya ya karşı kaygan bir zemin üzerinde yer edinmeye çalışıyor. Bence devletimize sahip çıkmalı, başkalarının oyunlarına gelmemeli, akıl ve mantıkla haraket etmeli ve Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları için yaşayan her insana saygı duymalıyız. Elbette ülkemizde, kürt olacak, arap olacak, laz olacak, alevi olacak, vs.vs. (Terör ve Yandaşlarını Kınıyorum)
    dusuncen ve yorumların icin sağol arkadasım...
    keske her kurt senin gibi dusunse...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri