REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny 1 mb yazılımları bu topicte başka konu açmayalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 7300ci H/W1.0.0 bu cihaza emu veya emusuz yazılım varmı
    Konu dogan_gunes tarafından (01-04-2006 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu dosyayı yukledim herşey normal ama bis bölümü yok nerden keyleri girecem bis keyler nba ok sadece biss bölümü yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biss bölümü yazılımın içersinde editlendiginden göremezsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende bu 10 40 65 yazılımı yükledim ve disco yok bunun bi çaresi olacakmı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlarda at7010dcz 10.41.65 yazan yazılım cı girişil cihazlar için değil.fta cihazlar için yazılım attığınızda menüde cı bölümünü olmadığını görürsünüz zaten..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Eraslan ve bilgisi olan diğer arkadaşlara:
    Sunny 7010 DCİ 1mb H/W:10.41.65 Receiverime 26. Mart.2006 yazılımını yükledim. Önceki yazılımda Biss şifreli NBA TV çıkıyordu,fakat Discove.... çıkmıyordu. Yeni yazılımda ise, Discove.... çıkıyor,NBA çıkmıyor. NBA 'nın keylerini buldum,*** menüsüne girdim. Biss *** bölümünü göremedim. Bu durumda Biss keyleri diğer dört *** hanesinden birine mi girilecek,yoksa başka bir formülü mü var?..
    İkinci sorum olarak: D+ bizim cihazlara uygulanır mı?..
    Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
    Sunny 7010 DCİ 1mb H/W:10.41.65 Receiverime 26. Mart.2006 yazılımını yükledim. Önceki yazılımda Biss şifreli NBA TV çıkıyordu,fakat Discove.... çıkmıyordu. Yeni yazılımda ise, Discove.... çıkıyor,NBA çıkmıyor. NBA 'nın keylerini buldum,*** menüsüne girdim. Biss *** bölümünü göremedim. Bu durumda Biss keyleri diğer dört *** hanesinden birine mi girilecek,yoksa başka bir formülü mü var?..
    Biss keyler yazılımın içerisine fixlenmiştir.Şu an disko yu izleyebilirsiniz.Nba izlenmez.Biss *** sayfası bu yazılımda yoktur.D+ Yazılıma fixllenirse d+ uygulanabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Odakoğlu'na iki kere teşekkür ederim. Biri; sorumu yanıtladığı için, diğeri de anında (3 dakikada) yanıt yazdığı için...
    Bir soru daha sormak isterim: D+ ve NBA' nın da içinde olduğu bir yazılımın bulunduğu bir forum biliyormusunuz?...
    Tekrar teşekkürler ve saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
    Sayın Odakoğlu'na iki kere teşekkür ederim. Biri; sorumu yanıtladığı için, diğeri de anında (3 dakikada) yanıt yazdığı için...
    Bir soru daha sormak isterim: D+ ve NBA' nın da içinde olduğu bir yazılımın bulunduğu bir forum biliyormusunuz?...
    Tekrar teşekkürler ve saygılar...
    D+ yı yazılıma monte etmek için uğraş vardır yalnız hafıza küçük olduğundan şuan imkansız gibi görünüyor..! NBa için Uğraş vereceğim Saygılar Sevgiler..!

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri