biss bölümü yazılımın içersinde editlendiginden göremezsiniz..
biss bölümü yazılımın içersinde editlendiginden göremezsiniz..
arkadaşlar bende bu 10 40 65 yazılımı yükledim ve disco yok bunun bi çaresi olacakmı ...
yazılımlarda at7010dcz 10.41.65 yazan yazılım cı girişil cihazlar için değil.fta cihazlar için yazılım attığınızda menüde cı bölümünü olmadığını görürsünüz zaten..
cihazınıza yazilım yükleyiniz.yazilimi buldugum zaman foruma verecem.İRFAN GÜVENDİ Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Eraslan ve bilgisi olan diğer arkadaşlara:
Sunny 7010 DCİ 1mb H/W:10.41.65 Receiverime 26. Mart.2006 yazılımını yükledim. Önceki yazılımda Biss şifreli NBA TV çıkıyordu,fakat Discove.... çıkmıyordu. Yeni yazılımda ise, Discove.... çıkıyor,NBA çıkmıyor. NBA 'nın keylerini buldum,*** menüsüne girdim. Biss *** bölümünü göremedim. Bu durumda Biss keyleri diğer dört *** hanesinden birine mi girilecek,yoksa başka bir formülü mü var?..
İkinci sorum olarak: D+ bizim cihazlara uygulanır mı?..
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
Biss keyler yazılımın içerisine fixlenmiştir.Şu an disko yu izleyebilirsiniz.Nba izlenmez.Biss *** sayfası bu yazılımda yoktur.D+ Yazılıma fixllenirse d+ uygulanabilir.Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Eraslan ve bilgisi olan diğer arkadaşlara:
Sunny 7010 DCİ 1mb H/W:10.41.65 Receiverime 26. Mart.2006 yazılımını yükledim. Önceki yazılımda Biss şifreli NBA TV çıkıyordu,fakat Discove.... çıkmıyordu. Yeni yazılımda ise, Discove.... çıkıyor,NBA çıkmıyor. NBA 'nın keylerini buldum,*** menüsüne girdim. Biss *** bölümünü göremedim. Bu durumda Biss keyleri diğer dört *** hanesinden birine mi girilecek,yoksa başka bir formülü mü var?..
İkinci sorum olarak: D+ bizim cihazlara uygulanır mı?..
Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
Sayın Odakoğlu'na iki kere teşekkür ederim. Biri; sorumu yanıtladığı için, diğeri de anında (3 dakikada) yanıt yazdığı için...
Bir soru daha sormak isterim: D+ ve NBA' nın da içinde olduğu bir yazılımın bulunduğu bir forum biliyormusunuz?...
Tekrar teşekkürler ve saygılar...
arkadaşım *** defaload yap açması lazım 2 kanalıda d+ çöktügü için açılmıyor şuan
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri