REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: Sunny 1 mb yazılımları bu topicte başka konu açmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
    Sayın Odakoğlu'na iki kere teşekkür ederim. Biri; sorumu yanıtladığı için, diğeri de anında (3 dakikada) yanıt yazdığı için...
    Bir soru daha sormak isterim: D+ ve NBA' nın da içinde olduğu bir yazılımın bulunduğu bir forum biliyormusunuz?...
    Tekrar teşekkürler ve saygılar...
    D+ yı yazılıma monte etmek için uğraş vardır yalnız hafıza küçük olduğundan şuan imkansız gibi görünüyor..! NBa için Uğraş vereceğim Saygılar Sevgiler..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın PowerVu, cevabınız için çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eraslan kardeş benim cihaz 1mb sunny 7010dcı bu çihaza softcam_editor_tr ile *** yüklenirmi yardımların için sagol
    Konu maspe1 tarafından (03-05-2006 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, Lulyak' ın ikinci sayfada yazdığı gibi, yazılımlarda
    maalesef bazı hatalar var. Receiver'im Sunny 7010 DCİZ H/W: 10.41.65 1mb 'dır. Bir ay kadar önce cihazıma Mart 2006 yazılımını yüklemiştim. Dün de bir forumda 27 Nisan 2006 yazılımını buldum ve yüklemek istedim. Kup 230 ve Kup 240 ile defalarca denememe rağmen cihaz yazılımı kabul etmedi. Yukarıda Lulyak' ın yazdığı gibi hata gösterdi. ''Donanım versiyonu sorunlu.... CAS tipi sorunlu.... Güncel hata... v.s . gibi...'' Ayrıca Kup'un üzerinde de, cihazın H/W:10.40.65 FTA olduğu yazıyordu. Bu durumda cihazın menüsünden ''sistem bilgisine'' girdim. Cihaza daha önce yüklediğim mart 2006 yazılımının H/W:10.40.65 DC olduğunu gördüm. Bilgisayarımda bulunan söz konusu Mart yazılımına baktım, H/W:10.41.65 DCİZ yazıyordu. Fakat bu yazıya güvenmeyip, yazılımın dosyasını açtım. Yazılımın açılımında, 10.40.65 DC yazıyordu. Yani bu durumda, yazılımı hazırlayan hata yapmıştı. 10.40.65 DC yazılımının dosyasının dışına yanlışlıkla 10.41.65 DCİZ yazmıştı. Ben de dosyanın dışındaki yazıya güvenerek, yazılımı cihazıma yüklemiştim. Şimdi ise cihaza kendi yazılımı olan 10.41.65 DCİZ yazılımını yüklemeye çalışıyorum,cihaz kabul etmiyor. Elimdeki eski yazılımları da denedim hiç biri yüklenemedi.Yani 10.41.65 DCİZ Receiverim 10.40.65 DC oldu.
    Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmıdır?.. Cihaza kendi yazılımını yükleyebilmem için ne yapmalıyım?... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
    Konu Balıkesir tarafından (04-05-2006 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emu 'su olmayan eski tarihli bir yazılım atıp kurtarabilirsin ben bir 1030 kurtarmıştım denemeni tavsiye ederim.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri