Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 Yabanci Sayisi 6+2 Oldu!

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancý statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjaný artýrma kararý aldý! Yönetim Kurulu, daha önce 6 artý 1 olan yabancý statüsündeki oyuncu sayýsýný, 6 artý 2'ye çýkarýrken, transfer dönemi 6 Þubat'a kadar uzatýldý!

Yönetim Kurulu, daha önce 6 artý 1 olan yabancý statüsündeki oyuncu sayýsýný, 6 artý 2'ye çýkardý. Bu durumda, oyunda yabancý statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Þubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Þubat 2008 Çarþamba günü mesai bitimine dek uzattý.

Futbol Genel Kurulu tarafýndan alýnan karar gereði, 14-15 Þubat tarihlerinde Ankara’da yapýlacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânlarýn verilmesi ve hazýrlýklarýn baþlatýlmasýný kararlaþtýrdý.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takým’ýn Avrupa Þampiyonasý finalleri öncesi Almanya’da oynayacaðý 3 hazýrlýk maçýnýn organizasyon ve yayýn haklarýnýn pazarlanmasý konunda gelen teklifleri deðerlendirdi. FIFA ve UEFA’nýn bu tür organizasyonlarda aradýðý koþullara uygunluðu nedeniyle Saran Grubu ile sözleþme imzalanmasýna karar verildi.

kaynak:ajansspor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Oldu olacak 11+2 yapsýnlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok iyi olmuþ, sýnýrsýz yapsalar dahada iyi olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslýnda sýnýrsýz olmasý rekabeti artýrýr. Sýnýrsýz olsun Türk futbolcularýn sayýsý daha fazla olur. Bu kýsýtlama olduðu için böyle oluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milli Takýmda oynayacak futbolcularý nereden bulup yetiþtirecekler bakalým. Yabancý direk oynayacak yerli topcu, top toplayýcýlýðý yapacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bak semihe nasýl kaptý kezmandan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eeee seçim yaklaþýyor olacak o kadar
    haluk ulusoy bir yerlerden vuracak artýk
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýnýrlýyarak bir yere varamýyacaklarýný anladýlar.nasýl olsa bir açýk yol bulup neredeyse tüm oyuncularý yabancýlardan oluþan takýmlarýmýz yokmu .Türk vatandaþý olmak kadar kolay birþey yok galiba.Türk kimliði bu kadar ucuz olmamalý adamlar daha türkçe konuþmayý beceremiyor ama vatandaþlýða kabul ediliyorlar.acaba bunlardan kaç tanesi futbolu býraktýktan sonra ülkemizde kalýp sporumuza hizmet etmeye devam edecek merak ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

federasyonun seçim yatýrýmýndan baþka birþey deðil

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence 11+5 olsun.
    yedekler dahil, tek türk olmasýn kadroda..

yuh ve yazýklar olsun.

hatta milli takýmda da türk olma þartý aranmasýn !!!..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri