Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancý statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjaný artýrma kararý aldý! Yönetim Kurulu, daha önce 6 artý 1 olan yabancý statüsündeki oyuncu sayýsýný, 6 artý 2'ye çýkarýrken, transfer dönemi 6 Þubat'a kadar uzatýldý!
Yönetim Kurulu, daha önce 6 artý 1 olan yabancý statüsündeki oyuncu sayýsýný, 6 artý 2'ye çýkardý. Bu durumda, oyunda yabancý statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.
Yönetim Kurulu, 1 Þubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Þubat 2008 Çarþamba günü mesai bitimine dek uzattý.
Futbol Genel Kurulu tarafýndan alýnan karar gereði, 14-15 Þubat tarihlerinde Ankara’da yapýlacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânlarýn verilmesi ve hazýrlýklarýn baþlatýlmasýný kararlaþtýrdý.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takým’ýn Avrupa Þampiyonasý finalleri öncesi Almanya’da oynayacaðý 3 hazýrlýk maçýnýn organizasyon ve yayýn haklarýnýn pazarlanmasý konunda gelen teklifleri deðerlendirdi. FIFA ve UEFA’nýn bu tür organizasyonlarda aradýðý koþullara uygunluðu nedeniyle Saran Grubu ile sözleþme imzalanmasýna karar verildi.
kaynak:ajansspor

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri