Arkadaslar,dostlar ben Dsmart hakkındaki olumsuz goruslerimi belirttim,konuyu kilitlediniz.Biride olumlu yazsın benim goruslerimi curutun konu kapatmakla olmaz!Ama benim gibi sadece kullanıcı olsun,uydu anten bayii fln degil!!!!!!!!!!!
Arkadaslar,dostlar ben Dsmart hakkındaki olumsuz goruslerimi belirttim,konuyu kilitlediniz.Biride olumlu yazsın benim goruslerimi curutun konu kapatmakla olmaz!Ama benim gibi sadece kullanıcı olsun,uydu anten bayii fln degil!!!!!!!!!!!
adamlar kimseye zorla alın demedi.sonradan ah,vah etmek yanlış.arastırıp alsaydınız.
satıcı olarak ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar sonra müşteri ile kavga et yok ya doğan grubuna gelde güven sansui free tv dediler kandırdılar herkesi yersen iyi gelir
bence d-smartın tek dezavantajı türksatta olması.şifreli şifresiz karmakarışık.
berbat cihaz almayınnn
310 ytlden satılan cihazlar 245 e kadar indi..daha da iner ...asla acele etmem ..çünkü güvenimi alamadılar...politika olarak vatandaşın lehine olabilecek şartları yok henüz...çöplüğe alternatif sunmaları lazımki iligimiz o yönde olsun....1 sene geçti kayda değer bir gelişme olmadı......hızlı atılım yapılmadı görüşündeyim ...örnek avea olayı ...1 sene içinde tüm aboneleri çekti...paketler hazırlandı alternatif bol çözümü içinde çözüm ..şu an hemen hemen çoğu insanın ilgisinide çekiyor..bilmem yanıldımmı ..tüketiciye bol seçenek sundular....
Olurmu bu hafta zam geldi
ben d smarttan çok memnunum. benim açımdan şu an problem yok. türk kanallarındaki maçları rahatlıkla izliyorum. emu derdi yok. güzel kanalllar da var ben memnunum. anlatıldığı kadar da kötü değil gün geçtikçe yenileniyor ve düzeliyor. diğer platform tekeline sonnnnnnnnn.![]()
ben sadece görüntü kelitesini beğeniyorum gerçekten harika süper bir görüntüsü var digiturkü o sebepten biraz yetersiz buluyorum turksatın görüntüsü bile giditurkten süper
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri