Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: Bende next 2000 superplus var cok memnunum
    bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
    mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
    mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
    selametle
    2 Saat için 2 gb 4 saat için 4 gb 8 saat için 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba;cıs süper plus için soruyorum
    su an aklıma birşey takıldı.. flaşhbelleğe kaydettiğimiz programı receiver üzerinden daha sonra izlemek mümkünmü?Başka bir deyişle PVR gibi kullanabilirmiyiz?
    Konu airman06 tarafından (29-01-2008 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavalı kardeşim. bana söylediğin gibi usb yi cihaza takıp bir tv kanalı üzerinde iken help tuşuna bastım ama herhangi bir şey olmadı. ben daha evvel tps ler için şifre yüklemiştim forumdan kopyalayarak. bunu silmemmi gerekir bilmiyorum. yada başka bir programmı yüklemeliyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar benim cihazım 2000 cx super plus ben bununla cihazdan usb'ye kayıt yapmak istiyorum ama bir şeyi merak ettim.Usb belleğim yok yarın alacağım bellek olarak kıngston düşündüm size göre 1 gb yeterli olur mu yoksa 2 gb mı alayım yani 1 gb bellek ile ne kadar kayıt yapabilirim?Bir de bu usb ye kayıt ettiklerimi pc de herhangi bir video oynatıcı(vlc,gom player) ile izleyebilirmiyim yani başka codec filan indirmeye gerek oluyor mu?Cihazdan usb ye hangi yazılımla kayıt yapabilirim?Teşekkürler.
    arkadaşım güncel hehangi bir yazılım olsun yeter. aidata usb de başıma gelmişti veri hızı düşükmüş. onun dışında 8 gb toshiba ve 4 gb kingston bellek te bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. yeni alacaklar veri hızını sorsun kayıt yaparken kanal izleyemezsiniz yoksa:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede 2000 Cis Var Kİngston 4gb Var Gayet GÜzel ÇaliŞiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen fat32 ile formatla vede yeni yazılımı yükle sorununn çözülür....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben verbatim 8 GB kullanıyorum
    Formatı Fat 32
    Sorun yok
    mükemmel kayıt yapıyor
    ilgilenlere duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesela bazı sinema sistemleri bile 2 gb ile sınırlı fazlasını kaldırmıyor cihaz alırken ona dikkat etmek lazım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toshiba 4 gb kullanıyorum.Sorunsuz kayıt yapabiliyorum.

Sayfa 4/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri