Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next den alınan kayıt hakında

next 2000 den harddiskle video kaydı aldım ancak gom playerden seyredebiliyorum bu kayıdı cd ye aktarmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
    Konu hasan59 tarafından (31-03-2008 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2000 den harddiskle video kaydı aldım ancak gom playerden seyredebiliyorum bu kayıdı cd ye aktarmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
    Dönüşüm programları ile atabilirsiniz ancak onuda oldsman usta forumda ona sor o cevaplar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende denedim kayıt yapıyor + mp3 ve jpg dosyalarını da oynatıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ye2000 cx süper cihazım ve kingston 4 gb usb. diskim var. kayıtta sürekli kırılmalar yaşıyorum. nedeni ne olabilibir. saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enver122 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ye2000 cx süper cihazım ve kingston 4 gb usb. diskim var. kayıtta sürekli kırılmalar yaşıyorum. nedeni ne olabilibir. saygılar

o soruna bir çare bulamadılar kardeş bendede var bu sorun 2 gb dan sonra kayıtı kesiyor nedense bazıları sorun yok diyor ama bende 4 gb kınston aldım sorun var yani anlıycağın
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
    çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
    çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş yardımın için sağolda niyetim usb.den film yada şarkı vs. izlemek değil tv. de geç vakit seyredemediğim açık oturum vs. gibi proğramları sonradan izlemek için kayıt. bunu kaydetmeyi güzel yapıyor. ama seyrederken kırılmalı olarak seyrediyorum. buda çok can sıkıyor. canlı yayındaki gibi seyretmek istiyorum. ama olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enver122 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş yardımın için sağolda niyetim usb.den film yada şarkı vs. izlemek değil tv. de geç vakit seyredemediğim açık oturum vs. gibi proğramları sonradan izlemek için kayıt. bunu kaydetmeyi güzel yapıyor. ama seyrederken kırılmalı olarak seyrediyorum. buda çok can sıkıyor. canlı yayındaki gibi seyretmek istiyorum. ama olmuyor.
    Malesef bu durum cogu kanalda Yapıyor ben mesela lig tv den macı kaydediyorum sorunsuz ama gel gelelim bir atv den veya stv den kayıt yaparken sorun olabiliyor Buda yazılımsal sorun sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000 Usb Cİhazindan Flİm Kaydi Aldim .ts Formatinda Bu Flİmİ Mpeg Çevİrmem İÇİn Allok Player Kullandim Ama O Zaman Flİmİn Boyutu Çok Kisa Oldu Ne Yapmaliyim Veya Hangİ ProĞrami Kullanmaliyimkİ Mpeg Çevİreyİm Flİmİmİ
    Konu hasan59 tarafından (05-04-2008 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri