REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar benim yetkililerden bir ricam olacaktı
    bu usb ye kayıt ettiğimiz klip olsun film olsun parçaları diğer mp3 gibi ardarda çalamazmıyız mesala ben klip izlerken biri bittimi diğerine geçeceğine en başına dönüyor
    birde
    sadece ts formatında değilde mpeg leride okusa çok mükemmel olacak ya
    bendeki 500 gblık hd ,de bir sürü film var mpeg formatında
    tabi doğal olarak onları göstermiyor.kayıtta bir sorun yok ama dediğm gibi sadece ts leri okuyor.
    hani öyle bir yazılım olsa dedimde

çok teşekkürler
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar benim yetkililerden bir ricam olacaktı
    bu usb ye kayıt ettiğimiz klip olsun film olsun parçaları diğer mp3 gibi ardarda çalamazmıyız mesala ben klip izlerken biri bittimi diğerine geçeceğine en başına dönüyor
    birde
    sadece ts formatında değilde mpeg leride okusa çok mükemmel olacak ya
    bendeki 500 gblık hd ,de bir sürü film var mpeg formatında
    tabi doğal olarak onları göstermiyor.kayıtta bir sorun yok ama dediğm gibi sadece ts leri okuyor.
    hani öyle bir yazılım olsa dedimde

çok teşekkürler
    Yapacak birşey yok bunu dokor acıklama yapmıştı onlar için olmayacak sanırım bu tür seyler ts formatına döndürüp izleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihazım next 2000 cıs plus ben 200gb usb harici hardisk kullanıyorum sabahtan aksama kadar kayıt yapıyorum hiç problem yaşamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı canpare34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cihazım next 2000 cıs plus ben 200gb usb harici hardisk kullanıyorum sabahtan aksama kadar kayıt yapıyorum hiç problem yaşamadım
    yani ne yaparsam problem yaşarım diyemi soruyorsun?
    aktarım ve yazım hızı yüksektir hdd nin...
    bende alacağım bitane...
    ve bişey sormak istiyorum...yaptığın bir saatlik kayıt ne kadar yer kaplıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next ye 2000 fta usbli cihaz kayıt yapabilme özelliğine sahip dimi??tv den flash belleğe??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sharp66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next ye 2000 fta usbli cihaz kayıt yapabilme özelliğine sahip dimi??tv den flash belleğe??
    bende next 2000 cx süper plus var...yapıyor...hemde çok güzelk yapıyor...tv ile aynı kalitede...senin markanı bilmiyorum.
    biraz bekle...ustalar cevap verirler.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sharp66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENDEKİ CİHAZ NEXT 2000 FTA USB GİRİŞLİ HARDDİSKİME ÇOK GÜZEL KAYIT ALIYORUM TS FORMATINDA GÜZEL BİR CİHAZ:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trekstor 2.5 160 Gb

selam iyi aksamlar ben gecen günler TREKSTOR 2.5 160 GB aldim mp3 vs. dinleye biliyorum yani takinca cihaza taniyor fakat kayit yaparken mavi tusa basinca pause deymis gibi tekrar basinca kayit yapiyor sonra pvr gidince kayit ici bos gözüküyor acaba hata nerede

benim cihaz next 2000 plus cis usb en son yazlim attim saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam iyi aksamlar ben gecen günler TREKSTOR 2.5 160 GB aldim mp3 vs. dinleye biliyorum yani takinca cihaza taniyor fakat kayit yaparken mavi tusa basinca pause deymis gibi tekrar basinca kayit yapiyor sonra pvr gidince kayit ici bos gözüküyor acaba hata nerede

benim cihaz next 2000 plus cis usb en son yazlim attim saygilar
    kayıt yaparken neden mavi tuşa basıyorsun?
    kayıt için help tuşuna, bitirmek için exit e basman gerekir...
    pvr gidince demişsin? anlamadım nereye gidince?
    cihaz pvr nin altında ts uzantılı olarak kayıt yapıyor..
    biraz daha açık yaz...
    selametle...

Sayfa 9/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri