Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
107 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pardon Kosovalı Redline değil Trident'in USB'li cihazlarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dogannec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim birde redline'ın USB'li cihazlarında da bu uygulama varmı acaba
    Alıntı dogannec Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pardon Kosovalı Redline değil Trident'in USB'li cihazlarında
    Ondada aynı mantıktır bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kayıt yaparken kumandada help tusuna basacan baba.Kırmızı tus nereden cıktı
    kusura bakma aklımda kırmızı kalmış. evet ozamanda help demiştin.
    ama help e bastığım halde bir değişiklik olmadı.
    yaptığım işlem doğrumudur?
    yoksa makinadamı bir sorun vardır?
    teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1)Son yazılımı yükle
    2) help tuşunun görev alması için usb takılı olmalı
    3) usb ise fat 32 formatlı olmalı

kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilim-ilim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1)Son yazılımı yükle

kolay gelsin
    fat 32 formatlı nasıl olacak.
    Usb yi takmadan evvel makinada biçimlendir diyorum sonra takıyorum.
    doğrumu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilim-ilim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1)Son yazılımı yükle

kolay gelsin
    USB Flash bellek i bilgisayara takıp Fat 32 olarak biçimlendiriniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kayıt yapmak ile ilgili bir sorunum var.

Arkadaşlar dün 4 gb lik bir usb bellek satın aldım. daha evvel bende 256 mb lik bellek vardı.
    evde bulunan next 2000 cx süper plus usb li cihazima kosovalı kardeşimiz in yardım ları ile tv programının nasıl kayıt edildiğini öğrenmiştim.
    4 gb lik bellek ile dün denedim fakat kayıt yaparken görüntü kesik kesik gelmeye başladı. kayıt bittikten sonra seyrettiğimde problem yok akıcı bir şekilde kayıt edildiğini görebiliyorum. ama kayıt esnasında tv ekranı seyredilemeyecek kadar kötü. kesik kesik yanii. hani düşük erişimli internet ile video seyrederken nasıl kesik kesik ise öyle...
    halbuki 256 mb lik bellekte kayıt yaparken gayet güzel. akıcı ilerliyor.
    bu sorunun sebebi ne olabilir?
    yardımlarınızı bekliyorum. selametle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar dün 4 gb lik bir usb bellek satın aldım. daha evvel bende 256 mb lik bellek vardı.
    evde bulunan next 2000 cx süper plus usb li cihazima kosovalı kardeşimiz in yardım ları ile tv programının nasıl kayıt edildiğini öğrenmiştim.
    4 gb lik bellek ile dün denedim fakat kayıt yaparken görüntü kesik kesik gelmeye başladı. kayıt bittikten sonra seyrettiğimde problem yok akıcı bir şekilde kayıt edildiğini görebiliyorum. ama kayıt esnasında tv ekranı seyredilemeyecek kadar kötü. kesik kesik yanii. hani düşük erişimli internet ile video seyrederken nasıl kesik kesik ise öyle...
    halbuki 256 mb lik bellekte kayıt yaparken gayet güzel. akıcı ilerliyor.
    bu sorunun sebebi ne olabilir?
    yardımlarınızı bekliyorum. selametle....
    Bunun için surekli başlık acmak yanlış Bu tür sorunları tek konuda devam ediyoruz.Lütfen dikkat edelim.Senin yasadıgın problemi ben yasamıyorum gayet net.Tvde olsa pcde olsa net izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunun için surekli başlık acmak yanlış Bu tür sorunları tek konuda devam ediyoruz.Lütfen dikkat edelim.Senin yasadıgın problemi ben yasamıyorum gayet net.Tvde olsa pcde olsa net izliyorum
    kusura bakma..konuyu aramadan yeni açtım..
    şimdi ne yapsam sence? yeni yazılımı yüklemiştim halbuki..
    tekrardanmı yüklesem? acayip bişey...bilgisayarda usb ye kayıt edilebiliyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakma..konuyu aramadan yeni açtım..
    şimdi ne yapsam sence? yeni yazılımı yüklemiştim halbuki..
    tekrardanmı yüklesem? acayip bişey...bilgisayarda usb ye kayıt edilebiliyor...
    Bendede aynı cihaz var hiç sorun yasamadım acıkcası.Resetle bakalım neler olacak

Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri