REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
108 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cihazdan Usb'ye Kayıt Yapma Sorunları Ve Çözümleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: Bende next 2000 superplus var cok memnunum
    bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
    mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendenizde bu akşam dediklerinizi yaptıktan sonra sayenizde memnun olacağım galiba. alalı 1 seneyi geçti böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. çok hoşuma gitti. peki normal 3 saatlik bir program için flash disk in kapasitesi ne olmalı?
    mesela ceviz kabuğu falan kopyalayacaksam diye soruyorum...
    selametle
    2 Saat için 2 gb 4 saat için 4 gb 8 saat için 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 Saat için 2 gb 4 saat için 4 gb 8 saat için 8 gb yeterlidir diye düşünüyorum..
    valla arkadaşım bende 4gb lık var 40 dk dan sonrası kaytı kesti vede cihazı kiltledi
    yazılımdanmı acaba bir bakiverirsen sevinirim
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla arkadaşım bende 4gb lık var 40 dk dan sonrası kaytı kesti vede cihazı kiltledi
    yazılımdanmı acaba bir bakiverirsen sevinirim
    Nasıl bakayım buradan dogru Valla sinyal seviyesi ilede alakalı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl bakayım buradan dogru Valla sinyal seviyesi ilede alakalı olabilir
    yok be arkadaşım bendeki sinyaller iyi bende 4 uydu var hepsinde denedim olmadıda ben yazılımdan şüpheleniyorumda en son 5şubat 117 a yazılımı var
    daha yenisi varmı acaba
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok be arkadaşım bendeki sinyaller iyi bende 4 uydu var hepsinde denedim olmadıda ben yazılımdan şüpheleniyorumda en son 5şubat 117 a yazılımı var
    daha yenisi varmı acaba
    Şu an yok yazılım.Bendede 2 gb usb bellek var sorun olmuyor kingston marka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Şu an yok yazılım.Bendede 2 gb usb bellek var sorun olmuyor kingston marka

kingston marka( 512mb/ 1 gb/ vede 4 gb )var
    sadece ben 4gb lık ta sorun yaşıyorum herkes sorun yok diyor ama ben yaşıyorum işte arkadaşlar 2gb dn sonra yani 40 dk kadar sonra cihaz kayıtı kesiyor vede kilitliyor .. acaba nedeni ne olabilir dosya sistemini fat 32 de yaptım yine aynı
    SEMERKAND

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri