Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sigarayı bıraktıktan sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 gün sonra koku alma ve tat alma duyuları düzelmeye başlar

3 gün sonra solunum yolları gevşer akciğer kapasitesi gelişir

bunlara tamamen sahıt oldum,sıgarayı bugun içmeyeli tam 13 gunundeyım insallah bir daha bana yaklaşmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lonely Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en basit ve clasic bir laf oldu ıcındır
    Yaktın sanırım bi tane afiyet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaktın sanırım bi tane afiyet olsun.
    13 gundur yakmıyorum cok sukur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lonely Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    13 gundur yakmıyorum cok sukur

O seni yakmasın usta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O seni yakmasın usta.

banyodan dışarı cıkmıyor dedın gıbı olurda benı yakmaya gelirse bir tek giremiyecegi yer burası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banyodan dışarı cıkmıyor dedın gıbı olurda benı yakmaya gelirse bir tek giremiyecegi yer burası
    Sen boşver usta yak bi dene şimdi hem ne demiş atalarımız '' Vur dumana Gel İmana '' bu yüzden ne kadar yakarsak o kadar kardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen boşver usta yak bi dene şimdi hem ne demiş atalarımız '' Vur dumana Gel İmana '' bu yüzden ne kadar yakarsak o kadar kardır.
    şeytana uymak istemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cakir arkadaşı kandırma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şeytana uymak istemiyorum
    Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cakir arkadaşı kandırma

Şaka yapıyorum ya kızmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no smoking

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri