Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sigarayý býraktýktan sonra

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 gün sonra koku alma ve tat alma duyularý düzelmeye baþlar

3 gün sonra solunum yollarý gevþer akciðer kapasitesi geliþir

bunlara tamamen sahýt oldum,sýgarayý bugun içmeyeli tam 13 gunundeyým insallah bir daha bana yaklaþmaz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lonely Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    en basit ve clasic bir laf oldu ýcýndýr
    Yaktýn sanýrým bi tane afiyet olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yaktýn sanýrým bi tane afiyet olsun.
    13 gundur yakmýyorum cok sukur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lonely Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    13 gundur yakmýyorum cok sukur

O seni yakmasýn usta.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    O seni yakmasýn usta.

banyodan dýþarý cýkmýyor dedýn gýbý olurda bený yakmaya gelirse bir tek giremiyecegi yer burasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

banyodan dýþarý cýkmýyor dedýn gýbý olurda bený yakmaya gelirse bir tek giremiyecegi yer burasý
    Sen boþver usta yak bi dene þimdi hem ne demiþ atalarýmýz '' Vur dumana Gel Ýmana '' bu yüzden ne kadar yakarsak o kadar kardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sen boþver usta yak bi dene þimdi hem ne demiþ atalarýmýz '' Vur dumana Gel Ýmana '' bu yüzden ne kadar yakarsak o kadar kardýr.
    þeytana uymak istemiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cakir arkadaþý kandýrma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þeytana uymak istemiyorum
    Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cakir arkadaþý kandýrma

Þaka yapýyorum ya kýzmayýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

no smoking

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri