REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 21-01-2008 Tarihli 4000-9000 Serisi(J)TPS Auto +Polsat+ pw ok yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavçet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kosovalı kardeş müsait değil galiba yukarıda bahsetiğim duruma bir cözüm önerisi olan varmı acaba.
    Polsat olan kanalda5-10dk bekle.Sayet yazılımı attıktan sonra keyleri resetlemediysen menu121 yap load defaulta basıp keyleri resetledikten sonra polsat kanallarının üzerinde 5-10 dk bekle kanal degiştirme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Polsat olan kanalda5-10dk bekle.Sayet yazılımı attıktan sonra keyleri resetlemediysen menu121 yap load defaulta basıp keyleri resetledikten sonra polsat kanallarının üzerinde 5-10 dk bekle kanal degiştirme
    üsdatım polsat *** değiştirmede bir problem var . cihaz 9600 cıp. keylerin 30 harfini değiştiriyorda 01 keyin ilk 2 harfini yanlış değiştiriyor.sorun oradan kaynaklanıyor sanırım. buda benim tespit ettiğim bir unsur yada sadece benim cihazda böyle bir durum sözkonusu. saygılar.sadece bilgi olması açısından yoksa elle girip seyrediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşler 20 dakikadır bekliyorum polsatlar açmıyor bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavçet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşler 20 dakikadır bekliyorum polsatlar açmıyor bilginize.
    AUTODA sorun var sanırım forumdaki guncel keyi giriniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi Bizde'de Ne Şans Var Be. Akşam 15 Dakika Bekledim Açmadı
    Yazılım Attıktan Ertesi Gün Autoda Sorun Olması Şans. Yani Neyse Bekliyelim Bakalım İnşallah Ustalar Bir Çözüm Bulurlar. Saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılım yükledim goldmaster sat 9450cı ama polsat auto yapmıyor yapması için bi püf noktası varmı zalim usta bi yardımcı olurmu şimden tşk .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hareketli çanaklar için bir artısı yok .Digi tv yi açmıyor.Animal planet vb. kanallar fazlasıyla digi tv de var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı cihaz aynı dert 9450ci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Zalim Usta emeğine sağlık....

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri