Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Tartışmalı YouTube yasağı kaldırıldı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şekil girilebiyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar youtube şu an tüm yurtta açıldı sorun yok yasağı kaldırıldı tamamen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama burada kararı veren mahkemeler şu hatayı yapıyor videoları kaldırttırmak yerine türk halkına ceza verircesine erişimi engelliyorlar ee o zaman noluyo tüm dünya bu videoları izlemmeye devam ediyo biz sadece göremiyoruz o kadar bu çözüm değildir ki yapılması gereken o videoları ordan kaldırttırmak yoksa gözlerini kapat youtube yi görme bu çözüm mü ?? değil elbette
    bence öyle düşünme usta...o site türkiyede bayaa bi tıklanan bi site...site yöneticileride her tıklamadan para kazandığına göre,bize karşı yanlış yapıldığında bizim ülkemizden para kazanamazsınız mesajı verilmektedir...daha öncede dediğim gibi,internetin vazgeçilmezi değil you tube..dolayısıylada arada bir hadlerini bildirmek gerekir...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ben zaten o konuda bi şey demiyorum çünkü o videolar için hem genelkurmayın sitesine hemde adalet bakanlığının sitesine mail attım ATATÜRK le dalga geçilen videolar var diye ama youtube da bir takipsizlik var anlaşılan açılan konuları pek inceleyen yok gibi öyle olunca da gereken cezaya katlanırlar elbette

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri