Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dreambox üretimi bir süre önce durdu ve şuan piyasadaki çoğu cihaz klon dur. Yakın bir zaman içerisinde klon olarak üretilen dreambox lar için teknik servis,garanti ve server paylaşımı verilmeyeceğini ve server kullanımları ise orjinal dreambox ların seri numaralarına göre verileceğini duydum.Bende almayı düşünüyordum fakat bu duyumdan sonra vazgeçtim.Cihaz üzerinde üretim yeri almanya olan dream500 bulabilirsen düşünme al ama çin yapımı dreambox lardan uzak dur. Benim önerim İNPAX alman..
beni anlamadıgım serveri nasıl durduracak üretici firmadan alınmayan serveri üretici firma nasıl müdahale ediyor bu cihaz lunux tabanlı bildigimiz pcden farkı olmayan bir cihaz server müdahaleyi nasıl becerecekler onu merak ettim örnegin forumuzda verilen newcamd serveri veren kişi kesmedigi müdetce serverda sorun yaşamasın teknik destege gelince aldıgınız yer saglamsa gereken teknik destek verilir kanatimce bence server hakkındaki duyumlarınız yanlış almışınız evet dreambox 500s üretimi bitti ama klonlar hala satıyor ve ii satıyor satıgı müdetcede destek verilmeye devam edilecektir arz talep meselesi