Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Satılık dreambox 500s server ile birlikte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satılık dreambox 500s server ile birlikte

Maddi durumlardan dolayı açilen satılık dreambox 500s makinam var..5 gün oldu makinayı alalı.2 yıl garantilidir...dreambox 1 yıl ücretsiz gbox server ile birlikte kullanıma hazırdır.alaçak arkadaşlara duyrulur.........ilgilenenler pm den mesaj atsın..........
    FİYAT: 210 YTL
    Konu hasan10 tarafından (30-01-2008 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstat fiyatlar çok düştü ben zor sattım inşallah satarsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha dun aksam bır sıtede DM500s 195 ytl gordum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serveri çalışıyomu kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş bu server hakkında bilgi verebilirmisin.eskişehirde oturuyorum bir yıl server ücreti 100 ytl dediler. cihaz ve server dahil mi? bu fiyata birde hangikanalları açıyor.... acimi olduğum için kus.bakma... teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb arkadaşlar şimdi makina sıfır olarak 200 civarı alıyoruz.makina kullanıma hazır değil .benim verdiğim makina kullanıma hazır...gbox server kurulu..makinayı alana arkadaşa kendi serverem den paylaşım vereçeğim.....teknik destekde msnden vereçeğim....birde kanal konusunda soru sormayalım gboxun neler yaptığını herkez bilir anlatmaya gerek yok ..bilgisi olmayanlar pm den mesaj atsın o şekil cevap verebilirim..............
    Konu hasan10 tarafından (23-01-2008 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Playstation2 full takas dersen mail at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satılık dreambox 500s server ile birlikte

mrb dostum takas düşünmüyorum tşk.ederim.............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb arkadaşlar şimdi makina sıfır olarak 200 civarı alıyoruz.makina kullanıma hazır değil .benim verdiğim makina kullanıma hazır...gbox server kurulu..makinayı alana arkadaşa kendi serverem den paylaşım vereçeğim.....teknik destekde msnden vereçeğim....birde kanal konusunda soru sormayalım gboxun neler yaptığını herkez bilir anlatmaya gerek yok ..bilgisi olmayanlar pm den mesaj atsın o şekil cevap verebilirim..............
    arkadaşım ilk msesajında serveriyle birlikte kulanıma hazır yazmışsın ikinci msajında
    ise kendi serverimden paylaşım verecem diyosun server 100ytl biliyosun anladığım kadarı ile serveri vermiceksin paylaşım vereceksin böylemi.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilk msesajında serveriyle birlikte kulanıma hazır yazmışsın ikinci msajında
    ise kendi serverimden paylaşım verecem diyosun server 100ytl biliyosun anladığım kadarı ile serveri vermiceksin paylaşım vereceksin böylemi.......
    mrb dostum tabiki kendi server rimden paylaşım vereçeğim kendi servereme verirmiyim

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri