REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: digiturkte yasanan buyuk uye kaybı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digiturkte yasanan buyuk uye kaybı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitede artık uye sayılarına yer verilmiyor 1,5 milyna yaklaştığı soyleniyordu artık 1,2milyon oldugu düşünülmekte hatta fatura yollan uye sayısı 645,000 ocak 2006 itibariyle dsmartta 350-400bin arası uye olduğu sanılmaktadır
    Konu zxcvbn10250 tarafından (24-12-2007 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu bilginin kaynağı D-Smart ve bayilerimi yoksa bağımsız bir kaynakmı???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üye kaybı normaldir ticarette her zaman yeni bir rakip çıktığında diğer satıcının müşterilerini çalar bu mantıkla gidersek normaldir üye kaybı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üye kaybı normaldir ticarette her zaman yeni bir rakip çıktığında diğer satıcının müşterilerini çalar bu mantıkla gidersek normaldir üye kaybı
    kendi sitesinden uye sayısını artık belirtmemeleri ve faturalama sevisinde çalışan arkdasımdan kaynaklı bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta o dediğine kabulümde bu haberler biraz maksatlı gibi geliyor bana...ha yanlış anlaşılmasın..haberi buraya veren arkadaşa bir suçlamam yok,çünkü arkadaşı tanımıyorum bilmiyorum,elimizde delil olmadan arkadaşı suçlarsak ayıp etmiş oluruz ki o da bize yakışmaz...bu ayrı hikaye, ancak bu tür haberlerin zırt pırt net ortamına atılması yada mail kutularına gelmesi bana pek standart bir durum gibi gelmiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gayet normal bu tarz inişler çıkışlar her dönemde olacaktır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digiturk'de kaliteye ve müşteriye verilen önem azaldıkça üye sayısı da doğal olarak azaldı.
    Ortaya D-Smart'ın çıkması da ateşi fitilledi.
    Ve gerçek: Digiturk bugün geriliyor ve kan kaybediyor...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar anlamıyorum bende dsmart ve digitürkte var ama ben dsmarttı hiç seretmiyorum yani seyredecek birşey bulamıyorum dsmartı abartmaya gerek yok digitürkte hiç değilim birkaç tane seyretmeye değer kanal var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede digitürk şu anda dsmarttan çok fazla seyredilir kanalı ve özellikleri ile kıyaslanmayacak şekilde önde dsmartta bir şey yokki seçenekler çok az digitürkte seçenek alternatif daha fazla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla açıkca söylemek gerekirse d-smart a da baktım d-türk'e de ikisinin arasında gerçekten yayın olarak çok büyük fark var d-türk bence daha iyi ama ne yazıkki benim gibi bir müşterisini kaybetti zira 2000 yılı haziran ayından itibaren kesintisiz abone idim 3 ocak 2008 itibari ile olayı bitirdim nedenine gelince yeni yaptığı kampanyalara bir bakın aylarca bedava seyretmek vs vs vs bir sürü avantaj var ama nedense kemikleşmiş abonelere hiç bir şey yok bence hakkaniyetli davranmıyorlar benim çevremde 10 larca kişide bu yüzden aboneliklerini iptal ediyorlar sanırım üye sayısının düşmesindeki en büyük etkende bu.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri