Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Karne günü geldi çattı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam çocuklarını tebrik ederim. İnşallah böyle devam ederler.
    amin usta teşekkürler
    zaten başarılarıyla ne kadar övünsem azdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar biri hariç tüm öğrencilerimi çok sevindirdim. Hepsinin notlarını bir veya iki puan yülksettim. O sevinmeyen öğrenciminde notu karnesine bir geliyordu, ben onu iki puan yükselterek üç yapmıştım.
    Çocuklar:- Örtmenim, ......... ağlıyor dediler.
    Yanına gittim. Sevincinden ağladığını düşünerek:
    - Çocuğum niye ağlıyorsun, notların çok mu yüksek geldi? Diye sordum.
    Çocuk bana:
    - Örtmenim benim üç olan notum niye dört değil? Demez mi?
    Oysa bu çocuğun o dersten iki alması bile mucizeydi.
    Benim bu günkü anımda buydu, sizlerle paylaşmak istedim.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar biri hariç tüm öğrencilerimi çok sevindirdim. Hepsinin notlarını bir veya iki puan yülksettim. O sevinmeyen öğrenciminde notu karnesine bir geliyordu, ben onu iki puan yükselterek üç yapmıştım.
    Çocuklar:- Örtmenim, ......... ağlıyor dediler.
    Yanına gittim. Sevincinden ağladığını düşünerek:
    - Çocuğum niye ağlıyorsun, notların çok mu yüksek geldi? Diye sordum.
    Çocuk bana:
    - Örtmenim benim üç olan notum niye dört değil? Demez mi?
    Oysa bu çocuğun o dersten iki alması bile mucizeydi.
    Benim bu günkü anımda buydu, sizlerle paylaşmak istedim.
    Saygılar.
    @emmi hocam tam bir fıkra gibi olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Teşekkür Belgesi ve Onur Belgesi aldım diğer arkadaşları Tebrik ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok Teşekkür Ederim ustam ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz46 kardeşim, aldığın notlar dolayısıyla seni kutluyorum. Ama hayat sadece not değildir. Önemli olan eğitimdir. Bunu başarabliyorsan ne mutlu sana ve öğretmenlerine. Özelliklede Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bağımsımsızlık ruhuna,devrim ve ilkeleri ile olumlu gelenek ve göreneklerine bağlı bir genç olarak ta seni görmekten mutlu olurum.
    Gözlerinden öpüyorum, genç dostum. Tatilin tadını çıkar. Hepinizi seviyorum.
    Konu emmi tarafından (26-01-2008 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aziz46 kardeşim, aldığın notlar dolayısıyla seni kutluyorum. Ama hayat sadece not değildir. Önemli olan eğitimdir. Bunu başarabliyorsan ne mutlu sana ve öğretmenlerine. Özelliklede Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bağımsımsızlık ruhuna,devrim ve ilkeleri ile olumlu gelenek ve göreneklerine bağlı bir genç olarak ta seni görmekten mutlu olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Öncelikle çok teşekkür ederim abi...Bende senin ellerinden öperim...Tabiki dediğin gibi ULU ÖNDERİMİZİN İZİNDE onun yolunda ilerliyoruz ...Ve o yoldanda hiçbir şekilde ayrılmayacağız onun devrimlerine onun ilkerine her zaman saygımız sonsuzdur ...ATAM'ızın İZİNDEYİZ !

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri