teşekkürler eski dostum
sağol dostum ellerine sağlık çok işime yarayan programalr var
atilla bu kadarmı sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamını
atilla eline emegine saglık.teşekkürler.
ehem bu kadarmı bilmiyorum ama sen ve @uyduccu'dan başka teşekkür eden yok (Bİr üyeniz hariç)tike® Nickli Üyeden Alıntı
üzüldüm. :spying:
Arkadaşım eline koluna emegine saglık ..
teşekkürler atilla 71
Teşekkürler.Ne demek bizim herzaman emeğe saygımız sonsuz.Klavyene sağlık.
Ellerİne SaĞlik Ustadim Yalniz Bİz Acemİler İÇİn Ne İŞe Yaradiklarinida Yazarsan Sevİnİrİz
Teşekkürler Atilla. Her zamanki gibi bu konuda süpersin.
merhaba arkadaşlar programlar için teşekkürler ama bu programları nasıl yükleyebilirim sagolun
öncelikle mrb.taner Nickli Üyeden Alıntı
Bu programları yükleyebilmeniz için bilgisayarınıza bağlı bluetooth veya kızıl ötesi aygıtının bağlanmış ve tanıtılmış olması lazım.
Bunlar yapıldıysa telefonunuzun bluetooth veya kızıl ötesi aygıtını açıyor ve bilgisayarla bağlıntı kurduktan sonra zipli dosyanın içindeki sis uzantılı dosyayı telefonunuza gönderiyorsunuz. Telefonunuzun mesajlar kısmına gelen programın üzerine tıklayarak programı cep telefonunuza kuruyor ve kullanıyorsunuz.
arkadaşlar cep msn programını çalıştırmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teşekkür ederim
agilemessenger, baskonus, turnomsn v.b. programlar kullanmanız gerekir.black_white Nickli Üyeden Alıntı
Daha detaylı bilgi için symbion programlar sözlüğüne bakınız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekkürler.
Baktım ama bulamadım Implus: Msn,yahoo,icq Gİbİ Chat Servİslerİne BaĞlanma Programi. yazmışsın bu programın adı değişik yada yok
bu program yok, bulduğumda en kısa sürede temin ederim.black_white Nickli Üyeden Alıntı
Dediğim gibi şuan agilemessenger, baskonus, turbomsn gibi programlar mevcut onları kullanabilirsiniz.
usta hangi arşivde hangi programlar var açıklarmısın
Tsk.................
Tsk...................
saol arkadaşım
emegine saygılar üstatatilla71 Nickli Üyeden Alıntı
tşk.ler ama lnkler nerde
Yer imleri