REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: silinecek mesajlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart silinecek mesajlar.

teşekkürler eski dostum

sağol dostum ellerine sağlık çok işime yarayan programalr var

atilla bu kadarmı sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamını

atilla eline emegine saglık.teşekkürler.

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı
    atilla bu kadarmı sende daha ne cevherler var ben biliyorum bekliyorum devamını
    ehem bu kadarmı bilmiyorum ama sen ve @uyduccu'dan başka teşekkür eden yok (Bİr üyeniz hariç) üzüldüm. :spying:

Arkadaşım eline koluna emegine saglık ..

teşekkürler atilla 71

Teşekkürler.Ne demek bizim herzaman emeğe saygımız sonsuz.Klavyene sağlık.

Ellerİne SaĞlik Ustadim Yalniz Bİz Acemİler İÇİn Ne İŞe Yaradiklarinida Yazarsan Sevİnİrİz

Teşekkürler Atilla. Her zamanki gibi bu konuda süpersin.

merhaba arkadaşlar programlar için teşekkürler ama bu programları nasıl yükleyebilirim sagolun

Alıntı taner Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkadaşlar programlar için teşekkürler ama bu programları nasıl yükleyebilirim sagolun
    öncelikle mrb.
    Bu programları yükleyebilmeniz için bilgisayarınıza bağlı bluetooth veya kızıl ötesi aygıtının bağlanmış ve tanıtılmış olması lazım.

Bunlar yapıldıysa telefonunuzun bluetooth veya kızıl ötesi aygıtını açıyor ve bilgisayarla bağlıntı kurduktan sonra zipli dosyanın içindeki sis uzantılı dosyayı telefonunuza gönderiyorsunuz. Telefonunuzun mesajlar kısmına gelen programın üzerine tıklayarak programı cep telefonunuza kuruyor ve kullanıyorsunuz.

arkadaşlar cep msn programını çalıştırmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teşekkür ederim

Alıntı black_white Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar cep msn programını çalıştırmam için burdaan hangisini indirmem gerekiyor.teşekkür ederim
    agilemessenger, baskonus, turnomsn v.b. programlar kullanmanız gerekir.

Daha detaylı bilgi için symbion programlar sözlüğüne bakınız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

teşekkürler.

Baktım ama bulamadım Implus: Msn,yahoo,icq Gİbİ Chat Servİslerİne BaĞlanma Programi. yazmışsın bu programın adı değişik yada yok

Alıntı black_white Nickli Üyeden Alıntı
    Baktım ama bulamadım Implus: Msn,yahoo,icq Gİbİ Chat Servİslerİne BaĞlanma Programi. yazmışsın bu programın adı değişik yada yok
    bu program yok, bulduğumda en kısa sürede temin ederim.

Dediğim gibi şuan agilemessenger, baskonus, turbomsn gibi programlar mevcut onları kullanabilirsiniz.

usta hangi arşivde hangi programlar var açıklarmısın

Tsk.................

Tsk...................

saol arkadaşım

Alıntı atilla71 Nickli Üyeden Alıntı
    Nokia symbion programlar.

arşiv 1
    emegine saygılar üstat

tşk.ler ama lnkler nerde
    Konu atilla71 tarafından (05-03-2006 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereksiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri