Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Siyaset meydanına terörist Konuk oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Siyaset meydanına terörist Konuk oldu

Siyaset meydanına terörist Konuk oldu şu anda konusuyor SHOW TV DE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende şu an meraklan izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamların ne kadar lanet bir kör cahil olduklarını anlatıyorlar.!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok çok enteresan açıklamaları oldu. dün gece yarıma kadar seyrede bildim. (malum iş var)
    Uçakların türkiyeden kalkacağı zamanı haber alıyorlarmış? nasıl acaba?
    apo nun 3 ayda bir avukatı ile yaptığı görüşme hepsine ulaşıyormuş...vs.vs.
    bu adamın anlattıkları ile ilgili olarak yetkili kurumlar bir araştırma yapıyorlarmıdır acaba? bu teröristler nasıl uçakların kalktığını haber alıyorlardiye..uçağı bilen kara ordusununda ne zaman operasyon yapacağını bilir.
    sakın büyük ve kadim dostumuz! abd istihbarat veriyorum diye önce teröristlere "türkler uçakla gelecekler hazırlanın" diyor olmasın?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok çok enteresan açıklamaları oldu. dün gece yarıma kadar seyrede bildim. (malum iş var)
    bu adamın anlattıkları ile ilgili olarak yetkili kurumlar bir araştırma yapıyorlarmıdır acaba? bu teröristler nasıl uçakların kalktığını haber alıyorlardiye..uçağı bilen kara ordusununda ne zaman operasyon yapacağını bilir.
    sakın büyük ve kadim dostumuz! abd istihbarat veriyorum diye önce teröristlere "türkler uçakla gelecekler hazırlanın" diyor olmasın?
    selametle...
    :45:
    Amerikayı dostumuzmu zanediyouz:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    Uçakların kalktığı hava alanlarını gözleyen adamları var anında telefonla haber veriyorlar. Son harekatlarda telefon sinyallerini bozup öyle harekat yaptılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uçakların kalktığı hava alanlarını gözleyen adamları var anında telefonla haber veriyorlar. Son harekatlarda telefon sinyallerini bozup öyle harekat yaptılar.
    sinyaller bozuldu ise gözetleyenler haber verememiştir.
    dediğim gibi büyük ve kadim pislik amerika bize verdiği istihbaratı karşı tarafada vermiş olmasın? tavşana kaç tazıya tut misali...

ne zaman vaz geçeceğiz şu abd ve ab sevdasından. bari memleket elimizdeyken bir vazgeçsek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izleyemedim ama inşallah tekrarı verilir bende çok merak ettim dogrusu
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selametle...
    Görüşünüze aynen katılıyorum.Kim amerika mı dostumuz.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izleyemedim ama inşallah tekrarı verilir bende çok merak ettim dogrusu
    selametle
    video paylasim sitelerine duser yakinda

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri