Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Týklayýn Çocuðunuzun Karnesini Görün....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Týklayýn Çocuðunuzun Karnesini Görün....

Sanal karneler internette...

25.01.2008 16:33
    Ýlköðretim okullarý ve liselerde, 2007-2008 eðitim öðretim yýlýnýn ilk dönemi karnelerin daðýtýlmasýyla sona erdi.

Ýlköðretim ve ortaöðretimdeki yaklaþýk 15 milyon öðrenci ve 600 bin öðretmen, iki haftalýk yarýyýl tatiline baþladý. Bu sene, veliler ilköðretimdeki çocuklarýnýn karnelerini internet ortamýndan da görebilecek.

ÇOCUÐUNUZUN KARNESÝNÝ GÖRMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ýlk ve ortaöðretim çaðýndaki yaklaþýk 15 milyon öðrenci karne sevinci yaþadý. Ankara Konutkent Ýlköðretim Okulu'nda'ki karne daðýtým törenine, Milli Eðitim Bakanlýðý Müsteþar Yardýmcýsý Salih Çelik, Ankara Ýl Milli Eðitim Müdürü Murat Bey Balta ve çok sayýda veli katýldý.

Salih Çelik, burada basýn menspularýna yaptýðý açýklamada, ilköðretimdeki yaklaþýk 10 milyon öðrencinin karnelerinin internet ortamýndan da görülebileceðini hatýrlattý.

Çelik, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresindeki veli bilgilendirme logolu pencereden, öðrencinin kimlik numarasý ve öðrenci numarasýnýn girilmesiyle sanal karnelerin görülebileceðini aktardý. Dünyada pek çok Avrupa ülkesinde dahi bu uygulamanýn bulunmadýðýný dile getiren Çelik, "Veliler öðrencilerin devamsýzlýklarýný takip edebilecek. Çocuklarýnýn öðrenim durumunun her an hangi durumda olduðunu görebilecekler." diye konuþtu. Çelik, projenin amacýnýn anne babalarýn okul ile iliþkilerinin artmasý olduðunu söyledi.
    Törende, karnesini Ýl Milli Eðitim Müdürü Murat Bey Balta'nýn elinden alan görme özürlü 6. sýnýf öðrencisi Burak'ýn bütün notlarýnýn 100 olmasý, büyük takdir topladý.

Öte yandan, karnelerini alan tüm öðrenciler mutluluk ve sevinci bir arada yaþadý. Öðrenciler, en çok arkadaþlarýný göremeyeceklerinden ötürü üzgün olduðunu söyledi.

Karne heyecanýný çocuklarý ile birlikte yaþayan anne babalar da gözden kaçmadý. Bazý veliler, karnelerin internet ortamýnda da olmasýný olumlu karþýlarken; bazý veliler pek çok kiþinin evinde internet bulunmadýðýný belirterek, bu nedenle uygulamanýn bir anlam ifade etmeyeceði eleþtirisinde bulundu.

Bugünden itibaren iki haftalýk tatile giren öðrenci ve öðretmenler 11 Þubat Pazartesi günü ders baþý yapacak. 2007-2008 eðitim-öðretim yýlýnýn ikinci yarýsý 13 Haziran 2008 Cuma günü sona erecek.

ÝZMÝR

Ýzmir Milli Eðitim Müdürü Kamil Aydoðan, ailelerin karne alan çocuklarýný baþkalarýyla kýyaslamamasý gerektiðini, her çocuðun yetenek ve algýlama düzeyinin farklý olduðunu söyledi.Aydoðan, Karabaðlar'daki Halide Edip Adývar Ýlköðretim Okulu öðrencilerine karnelerini daðýttý, çeþitli hediyeler verdi.Çocuðun baþarýsýz da olabileceðini ifade eden Kamil Aydoðan, ''Karne notlarý sadece öðrenciye ait deðil. Ailenin, çevrenin, kurumun baþarý düzeyini gösteriyor. Karne, çocuðun zekasýný ölçen bir araç deðil'' diye konuþtu.

Karne notu düþük olan öðrencilerin aileleri tarafýndan yargýlanmamasý gerektiðine dikkati çeken Aydoðan, öðrencilere ''azarlayýcý bir tavýrla'' yaklaþýlmamasýný istedi.Velilerin, çocuklarýný baþkalarýyla kýyaslamamasý gerektiðini ifade eden Aydoðan, þunlarý söyledi:''Kýyaslama yapýlmamasý konusu çok önemli. Veliler, çocuklarýný baþkalarýyla kýyaslamasýn. Her çocuðun yetenek ve algýlama durumu farklýdýr. Aileler, çocuklarýna anlayýþlý, müþfik ve sevgi dolu yaklaþsýn. Çocuðun baþarýsý ne olursa olsun, her evin bir sevgi evi, mutluluk evi olmasýný arzu ediyorum.''
    Velinin sahip çýkmamasý durumunda çocuklarýn farklý yollara sapabileceðini kaydeden Aydoðan, ailenin çocuðun sýðýnabileceði bir liman olmasý gerektiðini ifade etti.Toplam 140 öðrencisi bulunan okuldaki karne daðýtým töreni sýrasýnda, özellikle ilköðretim birinci sýnýf öðrencileri ve aileleri duygusal anlar yaþadý. Ýki haftalýk yarý yýl tatiline girmek istemeyen bazý öðrenciler aðladý.

ANTALYA

Antalya'da 847 ilköðretim ve lisede öðrenim gören 344 bin öðrenci, bugün karne sevinci yaþadý.

Antalya Milli Eðitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Melahat Faraçlar Ýlköðretim Okulunda düzenlenen törene katýldý.
    Karneleri daðýtan Gülay, karne pastasýný öðrencilerle kesti. Karnelerini alan ve iyi notlarý gören öðrenciler, sevinçlerini arkadaþlarýyla paylaþtý.

Milli Eðitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Antalya'da ''çürük'' raporu verilen 16 okuldan biri olan Cengiz Topel Ýlköðretim Okulu'nun yýkýlarak, hayýrsever iþ adamý Ziya Denizhan Öner'in kardeþi Melahat Faraçlar adýna yeni okul binasý yapýldýðýný belirtti.

Melahat Faraçlar Ýlköðretim Okulunun modern bir okul haline getirildiðini belirten Gülay, ''Bugün karne günü. Antalya'da 847 okulda okuyan 344 bin öðrenci karnelerini aldý. 14 bin 411 öðretmenin görev yaptýðý okullarýmýzda bu yýl baþarý oraný biraz daha yükselecek'' dedi.

MUÐLA'DA ENGELLÝ ÖÐRENCÝNÝN KARNE SEVÝNCÝ

Muðla'nýn Milas ilçesine baðlý Bafa beldesindeki Bafa Ýlköðretim Okulunda eðitim gören 9 yaþýndaki doðuþtan bedensel engelli Hilal Özdemir, karnesindeki notlarý görünce büyük sevinç yaþadý.Özdemir, okulunu ve arkadaþlarýný çok sevdiðini ifade ederek, ''Bir gün doktor olmaya kararlýyým. Doktor olduðumda bedensel engelli çocuklarýn tedavisi için çalýþacaðým'' dedi.Anne Gülsün Özdemir, kýzýný her sabah okula getirdiðini ve okul çýkýþýnda eþlik ettiðini belirterek, kýzýnýn okulunda, gösterdiði fedakarlýk ve sabýr nedeniyle ''yýlýn annesi'' seçildiðini söyledi.
    Anne Özdemir, ''Kýzýmýn okuldaki baþarýsýndan çok memnunum. Onun yaþama sevinci ve verdiði mücadele beni çok etkiliyor'' dedi.Okul Müdürü Mustafa Mete ise 9 yaþýndaki Hilal'in çok baþarýlý bir öðrenci olduðunu, karnesindeki notlarýn tamamýnýn 3 yýldýr 5 olduðunu belirtti.

ÞANLIURFA

Þanlýurfa'da yarý yýl tatili dolayýsýyla 397 bin öðrenci karne aldý.Þanlýurfa Valisi Yusuf Yavaþcan, Koç Ýlköðretim Okulunda düzenlenen
    karne daðýtým töreninde, 15 bin okul öncesi, 342 bin ilköðretim ve 40
    bin lise öðrencisi olmak üzere kentte 397 bin öðrencinin bugün karne
    alacaðýný söyledi.

Ýlde 11 bin 500 öðretmenin görev yaptýðýný bildiren Yavaþcan, bugün
    öðretmenlerin, öðrencilerin ve velilerin muhasebe yapma günü olduðunu,
    geride býrakýlan ilk dönemde nelerin eksik yapýldýðýnýn saptanmasý için
    15 günlük süre bulunduðunu kaydetti.

Amaçlarýnýn kentteki bütün okullarda ''çift eðitim'' yerine, ''normal
    eðitime'' geçmek olduðunu belirten Yavaþcan, hedeflerinin 30-35 kiþilik
    sýnýflý okullar oluþturmak olduðunu söyledi.

Törenin düzenlendiði okulda baþlatýlan okuma kampanyasýna da deðinen
    Yavaþcan, yaklaþýk 1 aydýr okulda tüm öðrencilerin her gün 25 dakika
    kitap okuduðunu; bu kampanyanýn kentteki diðer okullara da
    yansýtýlacaðýný belirtti.Konuþmanýn ardýndan Vali Yavaþcan, kitap okuma kampanyasýnda dereceye giren 3 öðrenciye hediye ve karnelerini verdi. Bir öðrenci, Vali Yavaþcan ve Ýl Milli Eðitim Müdürü Hanifi Þahin'e kitap hediye etti.Vali Yavaþcan, törenin ardýndan anaokulu öðrencilerine karnelerini daðýttý.

TAÞKÖPRÜ

Kastamonu'nun Taþköprü ilçesinde, karnelerini alan öðrencilere, belediye
    tarafýndan hizmete açýlan Taþköprülüzadeler Kütüphanesi'nde çikolata
    ikram edildi.

2007-2008 eðitim-öðretim yýlý 1. döneminin bugün sona ermesi dolayýsýyla
    Taþköprülüzadeler Kütüphanesi yetkilileri, öðrencileri çikolatayla
    karþýladý.

Kütüphane yetkilileri, bu tür uygulamalarla çocuklarýn ve gençlerin
    kitap okuma alýþkanlýklarýna katkýda bulunmayý amaçladýklarýný ifade
    etti.

AJANSLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artýk hiçbir öðrenci not kaçýramayacak zayýf olanýn vay haline
    dua edinde veliniz net ortamýndan fazla anlamasýn
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eyvah babam bi girerse varya o zaman bulduk papazý ? Arkadaþlar aranýzda sahte karne yapmayý bilen var mý acilen pm atsýn ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Walla ihtiyacýmýs yok böle ÝLLEGAL þeylere
    Konu Aziz46 tarafýndan (25-01-2008 Saat 21:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerçekten yapmayý bilen varsa acilen pm atsýn arkadaþlar hayat memat konusu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gecikmiþ bir sistem. yýllar önce yapýlmalýydý..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri