çok disiplinsiz bir topçu ama çok ta klas bir fotbolcu arar
gs sabriyi eğer haber doğruysa
çok disiplinsiz bir topçu ama çok ta klas bir fotbolcu arar
gs sabriyi eğer haber doğruysa
sabriyi gönderdiniz kimi koyacaksınız yerine
anlamıyorum ben bu takımı gerçekten feldkamp bazı şeylerde saçmalamaya başladı
Transfer sezonu başladı oysa galatasarayda tersi oluyor
zaten transfer için son 5 gün
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Türkiye'deki takımların hiç birisi real,barcelona,milan vb. devlerden birisi değil...dolayısıylada takımlarımızın elinde 45-50 kişilik devasa bir kadro durumu yok...e kulüplerin maddi portföyleride ortada...dolayısıyla Türk futbolu her yönüyle baştan aşağı yeniden yapılanmaya gitmediği sürece takımlarımızın hiç birinin kemikleşmiş bir sistemi ve sisteme göre oyuncu alma ve oynatma stratejileri var olamayacaktır...bugünkü durum ise elde var olan oyuncuya göre sistem yaratma durumudur...doğru veya yanlış bu tartışılabilir ancak Türkiye'de durum bu...dolayısıyla elinde sabri ve hasan şaş gibi bu ülkedeki en iyi iki tane kanat oyuncusuna kapıyı göstermek g.saraya hiç bişey kazandırmaz..keşke ikisi beşiktaş'a transfer olsa....selametle
Arkadaşlar Sabri iyi bir topcudur. Ama takımda yer bulamamanın ve gençliğinin verdiği tecrübesizlikle hemen demoralize oluyor. Onu kazanmak lazım.
ben anlamıyorum gönderilecek iki kişi varken niye sabri ve öbür futbolcularla uraşıyorlar Birisi canaydın birisi feldkamp canaydın galata sarayı avrupada rezil etti türkiyede rezil etti eskiden realmadrid barcelona milanı yenerken şimdi sıradan takımlardan fark yiyoruz canaydını gönderdikten sonra birde mahkemeye vermek lazım rezil ettiği için
Bencede doğru bir karar...
sadece kadro dışı bırakıldı kirayada verilebilir bir an önce kendine gelmesi lazım
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Daha iyisi gelmeden, eldekini göndermek bence yanlış.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri