REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: D-Smart Yabancı Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart Yabancı Kanallar

ya ben d-smart kurdum da sadece turk kanalları var o da yarım yamalak.yabancı kanallar ise hiç yok ve benim için önemli olan yabancı kanallar sürekli izlediğim belgeseller artık yok,müzik kanalları da öyle(viva'yı izleyemiyorum ). eski dijitalde hep izlediğim kanalları simdi izleyemiyorum.bi arkadasda bana sdece 35-40 civarı yabancı kanalı oldugunu soyledi.acaba bizde mi bir sorun var yoksa d-smart ın kendi olayı mı bir türlü anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.yetkili servis demeyin köy gibi yerde yasıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sethbyhacker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya ben d-smart kurdum da sadece turk kanalları var o da yarım yamalak.yabancı kanallar ise hiç yok ve benim için önemli olan yabancı kanallar sürekli izlediğim belgeseller artık yok,müzik kanalları da öyle(viva'yı izleyemiyorum ). eski dijitalde hep izlediğim kanalları simdi izleyemiyorum.bi arkadasda bana sdece 35-40 civarı yabancı kanalı oldugunu soyledi.acaba bizde mi bir sorun var yoksa d-smart ın kendi olayı mı bir türlü anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.yetkili servis demeyin köy gibi yerde yasıyorum
    size biri d-smarta yabancı uyduda balgesel mi seyredeceksiniz dedi
    normal fta kanallrı bile almazken sen çok şey istiyon arkadaşım
    hotbird taradığını düşünürsek toplam kanal sayın 799 olur
    okadar eyerki belgesel istiyorsan var zaten d-smarta kendi paketinin içinde
    animalplanet discovery science civilisatio gibi tyemetik kanallar var türksatta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    size biri d-smarta yabancı uyduda balgesel mi seyredeceksiniz dedi
    normal fta kanallrı bile almazken sen çok şey istiyon arkadaşım
    hotbird taradığını düşünürsek toplam kanal sayın 799 olur
    okadar eyerki belgesel istiyorsan var zaten d-smarta kendi paketinin içinde
    animalplanet discovery science civilisatio gibi tyemetik kanallar var türksatta
    ya sorun belgesel kanalları değil.hiç yabancı kanal cıkmaması sorun...diyorum ki acaba bizmi ayarlamayı bilmiyoruz. burada teknik servis olmadıgı için herseyi elimizden geldigince yapmaya calsııyoruz yani ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird uydusuna bakan 2. canaginiz varsa, D Smart Müsteri hizmetlerini ararsanız size yardımcı olurlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri