Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: sunny sinyal sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cancağızım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üstadlarım bende bu güzelim siteye bugün üye oldum.Sizlerden birşey öğrenmem gerekiyor.bende 2 adet sunny cihaz var.birisi AT 7011D diğeri ise AT10051 FTA çanaklarımda sunny elembilerimde sunny

Şimdi ben sizlerden şunu istirham edeceğim.Antenlerden birinde çok güzel sinyaller alıyorum bütün kanalları izliyorum.Fakat diğerinde Örneğin Şopping tv.yi izleyemiyorum.Cihazların yerini değiştirdim,aynen diğeri gibi o çalıştı ama çalışan çalışmadı.Acaba anten gablolarındaki mesafe bu arızayı verirmi.
    Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

anten ayarından olabilir ince ayar yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALAATTİN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bende sunn 7011 dcı 12 01 a5 cıhaz var ustekı sınyal var alttakı sınyal az no av yazıyo yardımcı olursanız sevınırım ben tv tamırcısıyım

orjinal yazılımı yüklemen gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinyal alamıyorum sunyy cihazdan hersey ayarlı sinyal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı everex Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sinyal alamıyorum sunyy cihazdan hersey ayarlı sinyal yok

sorunu ayrıntılı olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MRHB.12.01.a5 cihazım var.sinyal var.13-18 cıkıyor ama yayın bulmuyor acaba arızası nedir.yardımcı olanlara ALLAH razı olsun..tv tamicisiyim ama böyle arıza ilk kez basıma geldi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı basaran48300 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MRHB.12.01.a5 cihazım var.sinyal var.13-18 cıkıyor ama yayın bulmuyor acaba arızası nedir.yardımcı olanlara ALLAH razı olsun..tv tamicisiyim ama böyle arıza ilk kez basıma geldi..
    ilk önce besleme çıkışındaki kondansatörleri yenileyin sorun halen devam ederse 1.tuner arızalı olabilir 2.modül girişinin hemen arkasındaki entegre arızalı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekurler saolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekurler saolun allllah razi olsun cihazi kurtartim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elİne saĞlik ustam

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri