REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle hayır.Tam iki haftada muayene oluyorsun.Pazar akşamı gece yarısı saat 04'de gidip randevu alıyorsun.Eğer şanslı isen randevu alıyorsun daha sonra randevu günü poliklinige gidip sıraya giriyorsun yine şanslı isen sıra sana gelirse muayene oluyorsun doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için laboratuara gidip sıraya giriyorsun orada numuneleri verip 3 gün sonra yeniden tahlilleri almak için gidip sıraya giriyorsun daha sonra aldığın tahlil sonuçlarını göstermek için yeniden pazar günü gece yarısı gidip randevu alıyorsun randevu günü polikliniğe sabahtan gidip yeniden sıraya giriyorsun şanslı isen sıra sana gelirse oradaki pratisyen hekime tahlilleri gösterip Asprin tedavisi ile oradan ayrılıyorsun.Aynen durum bu!
    kusura bakma dostum abartmışısn
    artık randevular ya telefonla yada internet aracılığla alınıyor
    randevular günlük bakılan hasta sayısı kadar verildiğinden randevu alma yeterli randevular verilirken hangi saatte olduğuda söyleniyor o saatte gidip beklemeden muayne olabilirsin
    hastanelerimiz o kadarda kötü değil burdada hiç hastaneye gitmeyipte yorum yapan arkadaşlar var lütfen gerçekçi olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar ben hasatanelerdeki bakım denildiği zaman neyi kastediyoruz önce ona acıklık getirmak lazım ayakta tedavimi yatan hastalarmı konu eğer ayakta tedvi ilaç için hastaneye gidildiğinde muayene yapılmıyor hastanın elinde olan ilaç veya istediği ilacı söylüyor doktorda yazıyor tabiki hastayı ellemeden mektup pulu satar gibi nezaman hastaneye gitsem kendi ilaç örneklerimi götürmek mecburiyetindesin senin kan veya diğer tahlilin sorulmuyor senin yönlendirmen gerekiyor yatan hastaların durumu bilmiyorum..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasteneler, paran yoksa yaşama politikası ile calışıyor.hastanelerde doktorlar hastanın yüzüne bile bakmadan ilac yazıyorlar.bakarlarsada alaycı bir tavır sergileyerek hastaysan devlet hastanesinde işinne gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocukluğumdan beri sürekli hastanelerl uğraşan biri olarak kesinlikle memnun değilim. sigorta hastaneleri o kadar berbatki.. parası olan bu ülkede yaşıyor. olmayan ne yazıkki ölüme mahkum.ailemde ben hariç ablam annem dedem ananem hepsi hastanelerde süründü gitti. babam vefat etti. ananem vefat etti. emin olunku hastanedeki ilgisizlikten dolayı. çok acı çektim bu sebeblerden. kesinlikle sigorta hastaneleri berbat. öel hastaneler için pek bişi diyemicem..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allaha şukurle rolsun mükemmel değil tabii bunu kimse iddia edemez fakat herşey oncesiyle kıyaslanır ve inanın 8 10 yıl öncesine gore mukemmel özel hastaneye gidebilme aile hekimliği uygulamasa vesaire vesaire evet oncesine göre çok guzel olmakla beraber daha alınacak çok yol var
    genel değerlendirme yapmak gerekirse memnunnum bir bağkur sigortalısı olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aile hekimliği sistemi getirildi.Bir doktora vermişler 5.000 kişi.Adam neyine bakacak.Nasıl bakacak.Herşey aldı başını gidiyor.Enflasyon desen % 8.39.Nasıl oluyor anlamış değilim.Geçen yıl aldığım peynir 8.50 ytl idi.Aynı peynir bu yıl 15.50 ytl.Bu millet nasıl herşeyden memnun hayret doğrusu.Kısacası hiç birşeyden memnun değilim.Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun olmayan arkadaşların söylediği her lafın altına imzamı atarım.Kaldıki sağlık sistemimiz tamamen paralı hale getiriliyor.Yeni yasa yasalaşırsa sınıf sınıf hastaneler oluşacak,parası olan iyi hastane de olmayan donanımsız hastaneler de muayene olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kimseyi hastahane koridorlarına düşürmesin ha zenginse exspres gibidir doktorlar madi kaynağı zayıfsa bitti o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bende ufakda olsa bişeyler eklemek istedim.. ben hasta olan kişilerden rica ediyorum öncelikle (''ALLAH'' korusun) doktorları birazda olsa yönetmelisiniz bence şu günün şartlarında inanın yönetemeyeceğiniz insan yoktur arkadaşlar saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu ülkede malasef paran yoksa insan hayatının degeri bir hayvankadar degeri yoktur bazı doktorlarımız hastayı birbirlerine satıyorlar öyle hastalıklar varki zaman çok önemli fakat hastanelirmiz insanları yolunacak kaz gözüyle görüyorlar

Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri