Ne yalan söyliyim karnem falan yok paralıya gittiğim için memmnunum
Evet
Hayır
Ne yalan söyliyim karnem falan yok paralıya gittiğim için memmnunum
bundan 25 gün önce kolum çıktı,özel bir hastaneye gittim,sosyal güvenlik anlaşması çerçevesinde gerekli müdahale ve ek ücretler alındı. kolum alçıya alınarak 3 hafta sonra kontrola gelmem istendi kontrola gittiğimde benden yeniden muayene filim ücreti isteyeceklerini söylediler. şimdi soruyorum halkı doktoramı yoksa kırık çıkıkçıyamı göndermek istoyorlar.bu nasıl sağlık anlayışıdır.Halkı sömürüyorlar.bu nedenlesağlık hizmetlerinin Türkiyede yeterli olduğunu zannetmiyorum.saygılar.
memleketin çivisi çıkmış paran varsa adamsın paran yoksa anlayın arkadaşlar işte nediyelim başka
degerli arkadaşlar biraz konuyu inceledim birçok arkadaşın hastanelerden memnun olmadıgını gördüm.ancak konuyu birbaşka açıdan degerlendirmek istiyorum.hastanelerden memnun kalmamız için toplum olarak saglıklı yaşamak durumundayız .bunun 2 sebebi var birincisi ekonomik şartlar ikincisi düzensiz ve saglıksız beslenmek.ben böyle giderse ülkemizde her 1 klometreye hastane yapsak bile hem hastalar memnun olmayacak hemde doktorlar.bunu böyle düşünmek lazım.
ewett..sağlık'tan eğitime,ne varsa parayla ölçülür oldu. bu ülkede yaşamak için hastalanmamaya bakıyorum,yoksa işin şansa kalmış....
Herkese sağliklı günler.Ben şahsen hastaneden memnunum.Fakat bir kerelik sağlık bakanı olsam ilk ünce ziyaretleri yasaklarım gelen yiyeeklerden dolayı İkinçisi ise Doktorun verdiği ilaçları gereği gibi kullanmayıp dediklerini yapmaması halinde ondan sonraki hastalıklarını üçretliye çevirirdim.Saygılar.
arkadaşlar katıldım ama ben hastanaye pek gitmem özel sigortam var bu nedenle hastaneye gitmiyom özele gidiyom parada ödemiyom çok memnunum
kesinlikle memnun değilim.diş için gidin bakın size ne cevap veriyorlar,resmen alay ediyorlar.
Mrh
Hastahane servislerinden memnun degilim,Gecen yaz kusadasinda bir yakinim allerji yuzunden sisti ada hastahenesine gittik sira bekledik ,ve sonra siramiz gelince daha kapidayken doktor hanim yerinden kalkmadan allerji deyip yazdi buyrun gecmis olsun ve arkadasiyla sohbete devam,olmaz bari gelip bi bakar numarasi sapsaydi ,yani kopek olsaydik vallahi televisyona cikardik.sonra ozel muayanneye gittik ve orda lazim olmayana bile baktilar buyrun gecmis olsun 80 Ytl. iyi gunler.
Cok ayip haliniz yoksa allah yardimci olsun.
Memnun değilim. İnşallah ileride düzelir. Avrupa'daki gibi olur. İnsan'a değer verirler..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri