REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar ben devlet hastenelerinden memnun değilim özel hastahanelerde para tuzağı olmuş.gereksiz tahliller yaparak vatandaşın parasını alıyor lar .devlet hastahaneleride baştan sağma tedavi yapıyorlar ve tahlil yaptırıyorsun açil diyo dr. ama sen tahlil için randavu alıyorsun o da baya bi ilri tarihe veriliyor dr acil dediği tahalil uzun zaman alıyor sende git gel yaparak günlerce haftalarca hastahaneye gidip geliyorsun. ALLAH bütün hasta ve yakın larına sabır versin hastalara da acil şifa versin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden neydi öyle hasta hasta git işyerinden vizite kağıdı al
    hasta hasta sıra bekle doktor senin yüzüne bile bakmadan ilaç yazsın
    ondan sonra tekrar hastaneye sevk yaptır hastanede yine aynı
    kimlik fotokopisi
    sağlık karnesi fotokopisi
    fotokopi fotokopi fotokopi fotokopi
    bunları unutmayalım
    doktorun söylediği tek şeyde
    muayeneme gel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memnunum demek çok isterdim, ancak ülkemizdeki kadar istismara açık bir sağlık sektörünün bir başka gelişmekte olan ülkede olacağını zannetmiyorum. İnsan sağlığına verilen önem malesef kendi sağlığımız sözkonusu olduğunda gündemimize alına biliniyor ancak. Bir türlü kurtulamadık kuyruklardan, erken saatte sıra almak için sabahın karanlığında yollara düşmekten. Açıkçası Allah ne yokluğunu göstersin, nede muhtaç etsin denilen ve sanırım sadece bizim ülkemizde böyle söylenen bir sektör bu. Tabii yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş atalarımız pek çok olumlu gelişmelerde olmadı değil,ama o gelişmeler yeterli değil.İnşallah dahada ileri aşamalara gelirde böyle bir anket düzenlenmesine ihtiyaç olmaz. Forum emekçisi ve üyesi bütün arkadaşlara sağlıklı günler dileği ile, Selamlar.
    Konu sefa74 tarafından (27-01-2008 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Aman Nehİzmet

yakardeşim geçenlerde ankaradan gelen yiğenimi kayseri devlet hastanasi aciline çocuk bölümüne götürdüm önümde 68 hasta 1 tek uzman doktorvar hani hizmet neresi bunun acil hastane sorumluları askerimizin yaptığının %30 unuyapsa geneyeter sorumsuz insanlarla sorun halledilmez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun deiliz para olmassa rehin kalıyoz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hastahaneler yürekler acısı

Maalesef memnun değilim, Ankete cevap veren arkadaşlarında belirttiği üzere Devlet hastahaneleri veya Üniversite hastahanelerinde görev yapan Doktorların (Hocaların) önceden özel muayenesine gitmezseniz size hastahanelerde randevu çok ileri tarihlere veriliyor gereken önem ve ihtimam gösterilmiyor Hastahane odaları tam bir keşmekeş hijyen SIFIR hizmet SIFIR sağlık sektörü maalesef içler acısı heryerde olduğu gibi arkan yoksa paran yoksa vay haline! çok abarttığımı zannedebilirsiniz.. keşke öyle olsaydı ama gerçek bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vedati Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakma dostum abartmışısn
    artık randevular ya telefonla yada internet aracılığla alınıyor
    randevular günlük bakılan hasta sayısı kadar verildiğinden randevu alma yeterli randevular verilirken hangi saatte olduğuda söyleniyor o saatte gidip beklemeden muayne olabilirsin
    hastanelerimiz o kadarda kötü değil burdada hiç hastaneye gitmeyipte yorum yapan arkadaşlar var lütfen gerçekçi olun

Ah kardeşim Allah göstermesinde bir gelip İzmir dokuz eylül üniversitesi veya yeşilyurt devlet hastanesinde bir muayene olsan ne demek istediğimi anlarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle memnun değilim ancak yeni açılan bazı özel polikliniklerde hizmet iyi.Ancak devlet hastaneleri ve sağlık ocakları için aynı sözleri söyleyemem.Onlara hak vermemek elde değil aslında aldıkları maaş çok az dolayısıyla mesleki motivasyonlarını sağlamaları çok zor oluyor.
    Yinede söz konusu olan insan hayatı işin bir de o yüzü var anlayacağınız iki ucu ...lu değnek misali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende memnun olmayanlara katılmaktayım çünkü bana göre değişen hiçbir şey yok sadece özel hastanelere yaradı bu neye benziyor biliyormusunuz arkadaşlar eskiden özel dersaneler yoktu çocuklarımızı okullardaki öğretmenlerimiz çok iyi okutmaktaydılar haa bu bizim zamanımızdaydı ama özel dersaneler açılmaya bşlayınca okullardaki öğretmenlerimiz falan dersaneye gidin daha ii öğrenirsiniz gibi oyunlar başladı yani kısacası kafanızıda ağrıtmış oldum değişen sadece zenginler daha zengin olmaya ve bizim gibiler ise yok olmaya mahkum olduk kısa ve net olarak.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben kendi fikrimi söylemek istiyorum ALLAH h iç kimseyi doktorların eline düşürmesin devlet hastanesinde ki dr eline düşersen gelişi güzel muayene neyin var sorar söylersin sorununu sana al şu ilacı kullan seni kovar gibi muamele
    Yok özele gidersen o biçim muamele neden orda para var parana göre hizmet ben 15 sene yurtdışında çalıştım o da arap ülkesinde hatırladığım kadarıyla hiç para ödemedim her şey devletten okumak devletten birden ta okul hayatının en son sınıfına kadar tedavi devletten hastalık ne olursa olsun önemli değil ameliyat dahil ömrümün en büyük hatasını kesin dönüş yapmakla işlemiş oldum

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri