REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür yararlı konuların açılmasında katkıları olan kosovalıya teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdiye kadar gelen hükümetlerden bu konuda en başarılı olmuşu ak parti
    (Maddi durumunuz iyi ise) Doktorun muayenehanesine giderseniz, çevreniz varsa, bu konuda herhangi bir sorun yok. En güzel hizmeti alıyorsunuz. Devletin bütün imkanlarından muayene ücreti verince hipokrat yemini etmiş sayın doktorlarımız size en güzel hizmeti veriyorlar. Bence hükümetin bu sorunu halletmesi lazım. Ama benim inancım bu konuyu halletmek pek öyle kolay bir sorun değil. MAFYA haline gelmiş sağlık sektörü ile nasıl başa çıkarlar bilemem, çok zor. Baksanıza hükümetin sağlık konusunda yaptığı her atılımın karşısında nasıl direniyorlar ve kamu oyu oluşturmaya çalışıyorlar. İlaç konusunu halletiler her eczaneden anında hiç beklemeden hemen alıyoruz, allah razı olsun.
    İnşallah bu konuyuda hallederlerse o zaman 4-4 lük memnun oluruz.
    Saygılar.
    Konu conker tarafından (28-01-2008 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiye nazaran daha iyi hastaneler hiç olmazsa ilgi var şimdi tabiki daha iyi olacağını söylüyor yetkliler mesala tek kişilik odalar hasta bakılacağını söylüyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar ben hasatanelerdeki bakım denildiği zaman neyi kastediyoruz önce ona acıklık getirmak lazım ayakta tedavimi yatan hastalarmı konu eğer ayakta tedvi ilaç için hastaneye gidildiğinde muayene yapılmıyor hastanın elinde olan ilaç veya istediği ilacı söylüyor doktorda yazıyor tabiki hastayı ellemeden mektup pulu satar gibi nezaman hastaneye gitsem kendi ilaç örneklerimi götürmek mecburiyetindesin senin kan veya diğer tahlilin sorulmuyor senin yönlendirmen gerekiyor yatan hastaların durumu bilmiyorum..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasteneler, paran yoksa yaşama politikası ile calışıyor.hastanelerde doktorlar hastanın yüzüne bile bakmadan ilac yazıyorlar.bakarlarsada alaycı bir tavır sergileyerek hastaysan devlet hastanesinde işinne gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocukluğumdan beri sürekli hastanelerl uğraşan biri olarak kesinlikle memnun değilim. sigorta hastaneleri o kadar berbatki.. parası olan bu ülkede yaşıyor. olmayan ne yazıkki ölüme mahkum.ailemde ben hariç ablam annem dedem ananem hepsi hastanelerde süründü gitti. babam vefat etti. ananem vefat etti. emin olunku hastanedeki ilgisizlikten dolayı. çok acı çektim bu sebeblerden. kesinlikle sigorta hastaneleri berbat. öel hastaneler için pek bişi diyemicem..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aile hekimliği sistemi getirildi.Bir doktora vermişler 5.000 kişi.Adam neyine bakacak.Nasıl bakacak.Herşey aldı başını gidiyor.Enflasyon desen % 8.39.Nasıl oluyor anlamış değilim.Geçen yıl aldığım peynir 8.50 ytl idi.Aynı peynir bu yıl 15.50 ytl.Bu millet nasıl herşeyden memnun hayret doğrusu.Kısacası hiç birşeyden memnun değilim.Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun olmayan arkadaşların söylediği her lafın altına imzamı atarım.Kaldıki sağlık sistemimiz tamamen paralı hale getiriliyor.Yeni yasa yasalaşırsa sınıf sınıf hastaneler oluşacak,parası olan iyi hastane de olmayan donanımsız hastaneler de muayene olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kimseyi hastahane koridorlarına düşürmesin ha zenginse exspres gibidir doktorlar madi kaynağı zayıfsa bitti o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bende ufakda olsa bişeyler eklemek istedim.. ben hasta olan kişilerden rica ediyorum öncelikle (''ALLAH'' korusun) doktorları birazda olsa yönetmelisiniz bence şu günün şartlarında inanın yönetemeyeceğiniz insan yoktur arkadaşlar saygılarımla...

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri