Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin dostlar biz insanlar tabiki dayima hizmetin en iyisine layik iz dir yanlin bir seyi unutuyoruz gibi geliyor bana üc bes sene øncesine baktigimizda acaba ønceden mi daha iyi hizmet aliyorduk yoksa simdimi daha iyi hizmet aliyoruz bir düsünmemiz gerek tabiki dünya aniden kurulmadi diyor ve biraz zamana ihtiyacimiz var diyorum saygilar yanliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhat4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba ben üç ayrı devlet hastanesine gittim aynı teşhişi koydular korktum özele gittim sorun olmadığını birebir gördüm yanlık teşhiş öldürür.................
    hangisi yanlış? özelinki mi? devlet hastanelerinkimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 yıl evvel hastaneler (ssk lardan bahsediyorum) gerek mazleme gerekse personel bakımından dökülüyordu. hasta bakıcılar bile tersleniyordu hastaya ki doktorlar zaten yüzüne bile bakmazdı. uzun zaman gitmemiştim hastaneye. ama kafamda bunlar kazılı idi.
    Yengem rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. haseki nin yeni binası. otel gibi bişey. şaştım kaldım. personeli sıcak yüzlü, konuşkan.
    annem rahatsızlandı gece bakırköy devlet hastanesine getirdik. acile alındı. sabah kadar bütün filimleri çekilip sonuçları alınarak tedaviye başlandı. yani hizmet mükemmel değildi belki ama eski tablodan eser yoktu. ben memnunum şu anda. allah kimseyi düşürmesin ama hizmette gözle görürül bir iyileşme var.
    Bazı arkadaşların doktor a işini yaptırman gerekiyorsa muayenesine gitmen gerek demiş. doğrudur. umarım bu tip doktorları tespit edip cezai işlem uygularlar.
    adamlar özel hastanede nöbetçi kalırlarsa gecede 400-500 ytl para alıyorlarmış. (yeğenim doktor o söyledi.ne para..) yani paraya dışarıdaki insanlar kadar ihtiyaçları yok...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski ile karşılaştırdığımda çok iyi gelişmeler olduğunu görüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecen gün dvlet hst.nesi acil servisin de (acil) tam 2 saat 10 dakkika muayene olmak için bekledim nasıl olur ya hiç memenun degilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart para

paran varsa memnun olunuyor yoksa ALLAH yardımçımız olsun :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence yinede içlerinde bulunan meslegine deger vermiş, ve mesleki içraatlarını insanların refahına adamış, degerli HEKİMLERİMİZE ve buna paralel olarak hizmet kalitesini artırmış hastanelere haksızlık etmemek gerektigini düşünüyorum.Yeterlimi ki ? .tabiki degil ama birey olarak üzerimize düşeni yapmak gerektigini hatırlatmak ihtiyacı duydum. Degerli arkadaşlar birilerini eleştirirken digerlerine haksızlık etmemeliyiz ,çünkü sorunların çözüm kaynakları hepimize baglı . Bu konudada neden birlik olmayalım.........
    Biz karanlık güçler diye adlandırılan sorumsuz insanlarla ugraşırken gerçek hayatta olan yine garibana oluyor. Zengin işini bir şekilde nasıl olsa haledi veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç memnun değilim
    çünkü doktorlar baktıları hastalara göre para aldıkları için tedavi değil baştan savma yapıyorlar,ne kadar hasta muaynesi fişi olrsa o kadar para
    ikincisi doktorlar o kadar pişkinleştilerki önceleri özel muayanelerinde para alıyorlardı
    şimdi hastanelerde çekinmeden alıyorlar kimse bir şey diyemiyor
    AKP ESERLERİNDE BİR DEMET
    arkadaşların dediği gibi paran varsa muayene olursun
    yoksa olamazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar memleketimizde doğru çalışan herkesin takdirini kazanan kurumlar var bunların dışında hizmet üreten kurumlarda aksaklı çok şimdilik hastahanelerden çoğumuz memnun değiliz ilerde inşaallah düzeleceğine inancımı var hepinizi saygıyla selamlıyorum

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri