Arakadaşlar ben kendi hastanemizden memnunum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben kendi gittiğim hastaneden bahsediyorum tabiki.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Arakadaşlar ben kendi hastanemizden memnunum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben kendi gittiğim hastaneden bahsediyorum tabiki.
Bu iş bir rayına oturmadı inşallah oturur umudumuzu yitirmeyelim biz faydalanamadık belgi bizden sonra gelen nesil faydalanır
ben memnun değilim arkadaşlar, sebebi halaa rüşvet alınıyor. eğer istedikleri arpayı vermezsen senin hastanla ilgilenilmiyor. bunu bir çok arkadaşımız yaşamıştır sanırım.birde,basit bir evrak onaylamayı bile onaylamayıp sizi vezne vezne gezdiriyorlar.
biöye bir konuyu açtığı için kosovalı arkadaşımızada teşekkür ediyorum.
hayır hiçte memnun değilim,paran varsa yaşa ve tedavi ol durumuna geldi.....
valla arkadaşlar bu iş hastanesine göre değişiyor nasıl beş parmağın bir olmadığı gibi herkez bir değil bu hastanade bütün çelışanlar için geçerli bakarsın bir hasta bakıcı veya hemşire o kadar iyi davranırki ağzınız açık kalır ama bir tanesi çıkar bütün sinir sistemini alt üst eder onun için bu hastanelerde çalışanlara bağlı bir durum iyisine denk gelirsen o hastane iyi kötüsüne denk gelirsen o hastene kötüdür.ALLAH kimseyi hastanelere düşürmesin
gene halimize şükür edelim
hayır degılım daha cok calısmamız gerek
iyi diyelim iyi olsun![]()
ben çok acil olmadıkca gitmemeye çalışıyom çünkü doktarların bakmadan yazdıgı ilaçların bir çogunu eczaneden alıyom agrı kesici antibiyotik gibi vs anlıyacan kendi kendinin doktoru olacan
tc de
bazı hastanelerde hizmet cok iyi ancak bazılar hala eski düzen gelişmelere ayak uydurmamak için direniyor.iyi olan sisteme karşı neden ayak diretiliyor eskide devam etmek isteniyor araştırılması gerek.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri