Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 16/18 İlkİlk ... 6789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyemizde hangi hizmet 4/4 lük ki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kısa ve öz olarak cevaplıyacam paran varsa saglık var hizmet var arkadaşlar.çünkü benim başıma çok geldi özel muanesine gitmedikden sonra ilgi yok maalesef

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeterli görmüyorum kendi görüşüm.
    saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paran varsa adam gibi muayne ediyorlar pran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar nesinden momrun olacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sağlık hizmetleri

Büyük rantların döndüğü sağlık sektöründe, hastalar 2 nci planda kalmazmı? Parası olanın yaşayacağı, olmayanın öleceği, bu işi ben çözerim diyenin hala işin içinden çıkamadığı, dr lerin esnaf olduğu sektörde, uygar avrupa ülkelerinde verilen hangi hizmeti alabiliriz.
    İyi ve sağlıklı günler dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hastanelerİn Durumu

Bursa UludaĞ Ünİversİtesİn Dekİ Hİzmetlerİ HİÇ Beyenmİyoruz Her GİrtİĞİmİzde Farkli Bİr Sİstem Getİrİyorlar HİÇ Yola Gİrmez Denİlen Ssk Hastanelerİnde Bİle DÜzelme Oldu HerŞey Titir Tikir İŞlİyor Ama Ünİversİte Hastanelerİndekİ Rendeu Ve Kayit İŞlemlerİ İnsani Verem Edecek Sevİyede Daha Kolay Olabİlİr Bu Teklonojİyle İnsanlari Kuyruklarda Bekletmek Hİzmet İse Ozaman BİrŞey Demİyorum İyİ Hİzmet Var İŞİ DÜŞen Ler Ne Zahmetler Çekİyorlar İlgİlİler Ve YÖnertİcİler BİrgÜn Hasta Olarak Polİklİnİklere BaŞvuruda Bulunsunlar.İŞİnİ Tam Olarak Bİlmeyen Temİzlİk Şİrketİ ÇaliŞanlari İle Bu İŞ Olmaz .İnsanlara Bİrazdaha Kiymet Verİlsİn 21 YÜzyilin Ortasindayiz Hİzmet Bagirip Çagirma İle Olmaz Bİraz Daha GÜleryÜz Gelen Hastalara Saygi Ve Sevgİ Olursa Orda Sirada Beklemek İnsanlara Zor Gelmez Sİstemİn Tekrar Kontrol Edİlmesİ Lazim KiŞ GÜnÜ Gİdİyoruz Cocuk Polİklİnİgİne İnanirmisiniz Buz Gİbİ Korİdorlar Kalorİferler Yanmiyor GÖrevlİlere NİÇİn Yanmadigini Sordugumuzda Bİze DİleÇÇe Kutusunu GÖsterİyorlar BÖyle BİrŞey Olabİlİrmİ Ben Çocugumla Gİdİyorum Muayene Olmak İÇİn 4 -5 Saat Bekleyecegİm Korİdorda Sogukta Hasta Olmasam Bİle Kontrole GİttİĞİm Hastanede Hasta Olup Eve Gerİ DÖnecek Kabullenecek BİrŞey Deyİl Yetkİlİlere UlaŞmak Ayri Bİr Sorun . Eeeeee Ne Yapalim Bu Şartlarda İyİmİ Dİyelİm Sİz Ne Dersİnİzzzzzzzzzzzzzzz??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çök mükelmel avrupa standartları bile solladık ve artık sağlık karnesini bile götürmüyoruz kimligimiz yeter.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doktorun muayenehanesine gitmezsen baştan savma bir muayene yapıp (göz ucuyla bakıp) alışılageldik belli başlı birkaç ilaç yazıp yolluyorlar.
    helede ameliyat işi varsa dünyanın parasını istiyorlar bıçak parası gibi mazeretler uyduruyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim hastaneye gitmekten korkuyorum açıkcası sabahın 6'sında 7'sinde hala gidip kuyruğa girip sıra bekliyoruz...bunun neresi iyi...sorarım size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bursa Şevketyılmaz ssk hastahane'sinde şikayet kutusuna yazdıgım şikayet üzerine 1 hafta geçmeden benimle irtibat kurulup şikayetimi nedenlerini alarak gerekli tedbirlerin alınacagını belirtip teşekkür ettiler
    eski'ye göre hastahane'ler artık çok daha modern ve hasta'ya saygı var menmun deyilim dersem çok haksızlık yapmış olurum illere göre belki farklılık gösterebilir ama ben en azından Bursa hastahane'lerinden memnunum

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 6789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri