Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
179 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar burdan memnun olmayanlardan hanginiz herhangi bi şekilde şikayette bulundunuz bi şey cıkmaz deyip sallıyoz..herkes boşveriyo sonra sorunlar giderilmiyoiburda dert yanıyozz.biz kendi görevimizi yerine getirmiyozki başkasından bize tam hizmet gelsin..ben denizliliyim yeni yapılan hastanelerde otel rahatlıgında odalar, yetrli muayene sayısı,gerekli testleri.röntgen cekimini aynı gün alabiliyoz..aile hekimli sistemiylede doktorlar hastabaşinapara alıyo istersen bakacak artık beyenmezsen değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar burdan memnun olmayanlardan hanginiz herhangi bi şekilde şikayette bulundunuz bi şey cıkmaz deyip sallıyoz..herkes boşveriyo sonra sorunlar giderilmiyoiburda dert yanıyozz.biz kendi görevimizi yerine getirmiyozki başkasından bize tam hizmet gelsin..ben denizliliyim yeni yapılan hastanelerde otel rahatlıgında odalar, yetrli muayene sayısı,gerekli testleri.röntgen cekimini aynı gün alabiliyoz..aile hekimli sistemiylede doktorlar hastabaşinapara alıyo istersen bakacak artık beyenmezsen değiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ben memnun değilim

hastahanelerdeki hizmetler tabiki yerine göre değişiyor ama genelde iç acıcı değil birde okullar acısından değerlendirme lerde bulunsak örneğin ders haneler olmadan öğrenciler başarılı olamıyor bu konudada bir anket yapsak nasıl olur bu tabi benim görüşüm herkes katılmaya bilir coook önceleri dershanemi vardı saygılar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sağlık parayamı doktaramı bağlı

merhaba iyi günler cenabi ALLAH hepimize sağlık huzur versin.doktara sorarsan haklı vatandaşa sorarsan haklı peki suçlu kim ilk önce hastalığını bilmeli hapşırdığında doktara gitmemeli bilinçli hasta olmalı doktor ve hastane personeli mesleğine duyarlı olmalı .hastanelerden yarı memnunyarı memnun değiliz.hastanede tıbbı malzeme olursa hastane insanlara hizmet verebilir. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de memun degilim çünkü başıma şöyle bir hadise geldi daha 2 gün evel cocugum ateşi vardı hastana acile götürdüm bogazına baktı intihap vardedi
    antipiyotik ve ateş düşürücü yazdı yolladı cumaertesi oldu olay pazargünü cocuk dedi sırtım kaşınıyor baba dedi sırtına baktıgımızda ne görelim cocuk cicek cıkartıyor varın artık siz anlayın artık hastaneden bogazına bakılıp gönderilen cocuk cicekcıkartıyor ateş ondan mış ya daha başka bir şey olsaydı
    nasıl memmun olmamızı berklerler
    kafadan sagıp yolluyorlar milleti
    umarım böyle hadiseler bir daha olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hastahane

Bundan 8 sene öncesine göre herşey güzel. Artık sağılı karnesi çıkarmak için kuyruklar yok, temizlik fevkelade kısacası ben memnunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi sayılır bizim burta iyi sayılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idareli bir şekilde de olsa bir hızmet var allah düşürmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hastanelerden çok memnun degilim çünkü insanları ve devleti paralı hastaneler inek gibi resmen sagıyorlar da onun için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hastanelerden memnunmusunuz?... hayır memnun değilim. çünkü 45 gün yatan bir hastaya başhekimin hastası diye ( sadece tanıdığı eksra bir şey istenmedi ve başhekimle görüşülmedi) sten takmadılar. oysa her gün ameliyata hazırlanıyordu ve her defasında bir başka hasta onun yerine ameliyat oluyordu.45 günün sonunda lokal anastezi ile ameliyat ettiler.. daha anestezi etkisini göztermeden kesmeye kalktılar ve bağırta bağırta kestiler... lanet olsun öyle doktora....
    Konu gamber tarafından (27-01-2008 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri