eskiye göre cok büyük gelişmeler var hastanelerde
Evet
Hayır
eskiye göre cok büyük gelişmeler var hastanelerde
Devlet Hastahanelerİn De Personel Sikintisi Had Safha Da.gÜya Özel Hastahanelerde Muayne İmkani Var , Ama O Da Kandirmaca .hastahanye Gİdİyorsunuz Bİrde Bakiyorsunuz BİrkaÇ Polİklİnİk DiŞinda Ücretsİz Muayne Olamiyorsunuz. Ben Şahsen Daİma İlk Önce SaĞlik OcaĞini Tercİh Edİyorum. Daha Sonra DİĞer Kademelere YÖnelİyorum.eĞer Devlet Parasinin BoŞa Gİtmesİnİ İstemİyor İse Ve Daha Kalİtelİ Hİzmet Vermek Kuyruklari Önlemek İstİyor İse Bunun Tek ÇÖzÜmÜ 1.basamak SaĞlik Hİzmetlerİne Yatirim Yapmali.
bu konuya degindiginiz için cok teşekkür eder saygılarmı sunarım
hastanede bulundurulmak zorunda olan bir ilacı degil hastanede ecza depolarında eger bulamıyor ve il salık müdürlügünün bile bu konuda yardımcı olamadıgı düşünülürse üstelik üçretiyle nasıl memnun olunurki?
Önemli bir konu teşekkürler.Ben sağlık sektöründe çalışyordum. Paran varsa çözüm çok Hatta kapılarda karşılanıyorsun doktorlar tarafından. Yeter ki özelden git. Yine paran varsa önemli film ve tahlillerin randevusu en yakın tarihe hatta hemen de olabilir, yoksa en erken 1, 2 aya kadar ancak netice alabilirsin. Hastalığın ne kadar ciddi olursa olsun.Hastane çalişanlarının çok umrunda değilsin ki canı yanan sensinSenin benim hastalığım adamlar için artık rutin bir işten başka birşey değil.![]()
kısaca bende özet gecmek istiyorum eger hastanede tanıdıgın varsa cok iyii eger yoksa orda bir kat daha hastalanıyorsunuz umarım nedemek istedigimi anlamışsınızdır saygılar
Çalışmanın yapıldığı dört hastanede yatan toplam 496 hastaya anket uygulanmıştır. Hastaların genel hastane hizmetleri, hemşireler ve hekimlerle ilgili memnuniyetleri araştırılmıştır. Analiz sonucunda hemşire memnuniyetinin, genel memnuniyet içinde diğerlerinden daha çok öne çıktığı ve bunu hekim ve otel hizmetleri memnuniyetinin izlediği görülmektedir. Faktör analizleri sonucunda da otel hizmetlerinin iki ayrı gruba bölündüğü, yemek memnuniyetinin de ayrı bir grup olarak ortaya çıktığı görülmektedir
konyadayım 3 ay önce oğlum apandisit ameliyatı oldu fazlasıyla ilgilendiler, hepsine çok çok teşekkür ederim.
Arkadaslar paran varsa her yerde iyi davranirlar,ama paranda yoksa cenazene bile sahip cikamiyorsun, ALLAH fakir fukaraya yardim etsin. Su dotorlarin ozel muayenehanelerini bir kapatsalar ne guzel olacak o zaman hepsi devlet hastahanelerinde ne guzelde calisirlar......
İstanbulda tam bir rezalet anlatmakla bitmez hangibirini anlatalım kiii .... haa eskiden iyimiydi yooooo yine aynı tek farkı özel hastahaneler devleti de sömürmeye başladı tamamen onlara yaradı denilebilir. Ssk ve devlet hastanelerinin yoğunluğu azaldı. Ben başka bir fark görmüyorum. AMA BİR SÖZ VAR İMAM YELLENİRSE CAMAAT S.... Başımızdakiler sağolsun ama onlara sorarsan onlarda haklı tabiii BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR. Herkes işine geldiği gibi davranıyor. Sağlık Bakanımız dişli dürüst biri olsa tüm hastahaneler hastalar için can atar duruma gelir ama nerdeeeeeeeeeee.........
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri