Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 5/18 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
179 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..

Anketimiz 7 gun sürecektir.
    mem nun değilim
    dahada iyi olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hastahaneler özel Hastanelerin 1. basmagı. Hatanede gerekli ilgiyi göremeyen hastalar özel hastanelerde Çukulatalar kolanyalarla karşılanıp HANIM efendi BEY efendi Babacıgım Annecıgım gibi iltifatlarlarla karsılanıp kendilerininde insan oldugunu hatırlıyorlar. ALLAH kimseyi düşürmesin saglıklı günler dilegi ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet hastanelerin durumu hiç iyi sayılmaz. Fakat bunun bir çok nedeni var. Ülke olarak bazı şeylerin yeni yeni farkına varmaktayız. Farkına vardığımız şeyleri ya çok kötülüyoruz, yada çok yüceltiyoruz. Bazı edinimleri kazanmak için vermek gerekiyor. Hepimiz zengin değiliz ama hepimiz bir şeyleri yapma ve yaptırma gücüne sahibiz. Toplu olarak yapılan girişimlerin sonuç getireceği inancındayım. Bu nedenle herşeyi konuşalım ve paylaşalım. Daha iyi yerlere getirmek için çaba sarfetmeye kendimiz başlayalım ve diğerlerini peşimizden sürükleyelim. Düşünelim ve paylaşalım daha güzele ulaşmak için.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 kesinlikle hayır

nasıl memnun olacağım aradığım ilaç yok yada var sigorta karşılamıyor bu na benzer bir sürü olumsuzluklar diz boyu yolsuzluk rüşvet vs gibi nedenler varken
    kesinlikle olumsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam lar

ben belcikada yasayan bir kisi olarak bu yaz gittigimde bir hastane olayim oldu tam rezillik
    fazla detaylara girmeyim allah kimseyi hastane kapilarinda surundurmesin hele turkiye devlet hastanelerinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiyle kıyaslayınca ister istemez memnun oluyorum,ancak daha iyiolması lazım.Zira bizim insanımız ödediği vergilerle bunu hakediyor.hayırlısı ALLAH'tan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet şu an için memnunum
    ama yinede ALLAH kimseyi düşürmesin
    yokluğunuda göstermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir çoğunuzun yaşı benden küçüktür tahmin ediyorun bundan 20 sene evvelini hatırlayınca bügün çokta kötü sayılmaz diyorum. herşeyin sorumlusu olarak devleti sorumlu tutuyoruz ben ssk emeklisiyim dikkat edin iş verenler çalıştırdığı elemanları asgari ücret gösterir ve düşük prim öder vergi vermemek için her yolu dener ondan sonra herşeyi devletten bekleriz bence buna da şükür.
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kesinlikle memnun degilim kısa süre önce hiç hoşuma gitmeyen bir durum yaşadım bazı rahatsızlıklarımdan dolayı devlet hastanesine gittim ücretli olarak dahiliye bölümüne numara almak istedim numara yok aile hekimi var her konudan anlıyo diye cevap aldım kabul ettim numara aldım sabahtan gitmiştim nerdeyse öğleye doğru geldi ve muayene oldum bazı testler istedi testleri yaptır ertesi gün ögleden sonra gel testlere bakalım dedi ertesi gün bakmak için gittigimde bügün hiç gelmedi cevabını aldım doktorumuzun daha sonraki gün gittiğimde izine çıktıgını bu ayın 25 inde gelicegini ögrendim tam 18 gün beklemek zorunda kaldım beyimizi hala test sonuçlarına bakamadık çünkü beyimiz tatilden hala dönemedi bu ayın 28inde pazartesi dönücekmiş yani bir test sonucuna bakmak 20 günden fazla sürüyo yani hala rahatsızlıgımızın ne oldugunu ögrenemedik kısmetse bu pazartesi ögrenicem tabi beyimiz dönmüşse tatilden umarım ciddi bir rahatsızlıgım yoktur eger varsa beni 20 gün geciktirdigi için bunun hesabını soracagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben memnun degılım paran varsa hersey mukemmel yoksa bekle yanı sıgortalı olsan bagkurlu olsan ne yazar paran yoksa hayal kurma yukardakıler hava atsın hersey aynı degısen bırsey yok ben kalp sıkısmasından acıle gece gıttım kardesım benıde normal usutenler gıbı sıraya aldılar neyse olmeden sıra geldı 40 yıllık aletle baktılar tabıkı ondada ne cıkacakkı ya lafın kısası PARAN VARSA DUNYA ALEM KULUN PARAN YOKSA AHIRETTIR YOLUN

Sayfa 5/18 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri