Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
179 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menfaat perest tabiplerin bu para alma alışkanlığı bitinceye kadar sabır etmemiz lazım diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart her halde degim

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..

Anketimiz 7 gun sürecektir.
    bizlerde herkes gibi malisef ben buyum huyu var oldukca hastanelerde Dr.larda degismez.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmir de aile hekimliği başladığından beri hastene yüzü göremez olduk.Sebep olarak evvela aile hekimi bakacak ve de ondan sonra eğer uygun görürse sevk edileceksin.Benim 2 aydır kulağımda iltihap var tedavi olamadığım gibi hasteneye de sevk olamıyorum.Yani Aile hekimliğinden memnun değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben memnunum

Yeni genç nüfus 6–7 yıl gibi önceki dönemleri
    Bilmedikleri için memnun olmayabilirler

Avrupa standartlarına göre hizmet düşük olabilir
    Ama kabul etmek lazım
    Bizde Avrupa ülkesi değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor bir durum allah parası olmayana sabır versin. sağlık versin.memnunlukla alakası yok ancak mecburuz.ama geçen gün devlet hastanesinde bir doktor hastaladına kolonya vs. ikramda bulundu umamım her doktor ona yakın harekette bulunur.selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2006 yazında ameliyat oldum,hem doktordan hem hastaneden ,1 lira vermeden en güzel imkanları kullandım
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içlerinde iyi hastaneler olabilir ama geneli kötü paran yoksa sorun çok oluyo zaten hükümette her şeyi paralı yapmaya çalışıyo yeni kanunda hastaneler sınıflandırılıp parana göre gideceksin diyolar haydi hayırlısı ama gidişat hep paradan paralıdan yana yani işimiz yine allaha kalıyor arkadaşlar sağlıcakla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır arkadaşlar ben memnun değilim.çünkü sağlık hizmeti devletin asli görevlerinden biri olan sağlık hizmetinin paralı olması bence hiç adil değil üstelik özel hastanelere sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olan hastaların paralarını hem devletten alıyor fark adı altında birde vadandaştan alınıyor devlet eliyle hem vatadaş hem devlet sömürülüyor.devlet herşeyi satacak.sağlığı,eğitimi,herşeyi paralı hale getirecek.sonrada vatandaşından haksız yere yüksek oranda vergi alacak ve bu paraları vergi almadığı yabancı sermayeye yüksek faiz ile aktaracak,bi hatırlayalım geçici konan deprem vergileri ne oldu.ben diyorumki devletin asli görevi olan eğitim ,sağlık özeleştirilip paran kadar eğitim paran kadar sağlık olayına karşı çıkıyorum,eşitlik ilkesiyle bağdaşmadını düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı calli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır arkadaşlar ben memnun değilim.çünkü sağlık hizmeti devletin asli görevlerinden biri olan sağlık hizmetinin paralı olması bence hiç adil değil üstelik özel hastanelere sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olan hastaların paralarını hem devletten alıyor fark adı altında birde vadandaştan alınıyor devlet eliyle hem vatadaş hem devlet sömürülüyor.devlet herşeyi satacak.sağlığı,eğitimi,herşeyi paralı hale getirecek.sonrada vatandaşından haksız yere yüksek oranda vergi alacak ve bu paraları vergi almadığı yabancı sermayeye yüksek faiz ile aktaracak,bi hatırlayalım geçici konan deprem vergileri ne oldu.ben diyorumki devletin asli görevi olan eğitim ,sağlık özeleştirilip paran kadar eğitim paran kadar sağlık olayına karşı çıkıyorum,eşitlik ilkesiyle bağdaşmadını düşünüyorum.
    konumuz saglık hizmeti fakat sen karıştırmışsında bende senin gibiler aydınlansın diye yazdım artı ben hiç bir zaman gercek hasta olmadıktan sonra hastaneleri ve doktorları meşkul etmedim.herkezede bu konuda dürüst olmalarını ve başkalarının haklarını cignememelerini öneririm.seni aydınlatmaya gelince öncelikle bir memlekette kanunları yanlız yargıclar ve hukukcular biliyorsa o memlekette kanun adalet yoktur.buda belli oluyor daha devlet ne hükümet ne ayıramıyoruz. pek kıymetli arkadaşım devlet kamudur ve burada görev yapanlara devlet adamı memur denir hükümette o ülkede yaşıyan halkın bu kurumları denetlemesi için sectikleridir yani cogunlugu halkı temsil eden güç meclis ve hükümetlerdir. digerleri kamuya hizmet edip maaş alan memurlardır.şindi sen bir memur rüşvet alsa hükümetimi suclayacaksın dersen hem evet hem hayır suclu memur ama bizim sectiklerimiz onu denetlemiyor bizim hakkımızı yediriyor diyede hükümet suclu o yüzden hükümetin aldıgı tetbirler benim menfaatım içabıysa onu desteklicem tabi adam hiç bir iş yapmadan bankamatik memuru olacak bütün kitler zarar edecek bunun cilesini ben agır vergiler ödeyerek bedavadan adam bakarak ödeyecegim oldu yabancıya satılmasını istemeyen milliyetciler varsa buyursun alsınlar sendikalar kurumlar dernekler harun gibi zengin sende biraz genel kültür oku memleketin akıllı ve bilinçli adamlara cok ihtiyacı var.cahalet ve cahillerin sırtından gecinenler bunlar asıl yobazlardır unutma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konnektör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konumuz saglık hizmeti fakat sen karıştırmışsında bende senin gibiler aydınlansın diye yazdım artı ben hiç bir zaman gercek hasta olmadıktan sonra hastaneleri ve doktorları meşkul etmedim.herkezede bu konuda dürüst olmalarını ve başkalarının haklarını cignememelerini öneririm.seni aydınlatmaya gelince öncelikle bir memlekette kanunları yanlız yargıclar ve hukukcular biliyorsa o memlekette kanun adalet yoktur.buda belli oluyor daha devlet ne hükümet ne ayıramıyoruz. pek kıymetli arkadaşım devlet kamudur ve burada görev yapanlara devlet adamı memur denir hükümette o ülkede yaşıyan halkın bu kurumları denetlemesi için sectikleridir yani cogunlugu halkı temsil eden güç meclis ve hükümetlerdir. digerleri kamuya hizmet edip maaş alan memurlardır.şindi sen bir memur rüşvet alsa hükümetimi suclayacaksın dersen hem evet hem hayır suclu memur ama bizim sectiklerimiz onu denetlemiyor bizim hakkımızı yediriyor diyede hükümet suclu o yüzden hükümetin aldıgı tetbirler benim menfaatım içabıysa onu desteklicem tabi adam hiç bir iş yapmadan bankamatik memuru olacak bütün kitler zarar edecek bunun cilesini ben agır vergiler ödeyerek bedavadan adam bakarak ödeyecegim oldu yabancıya satılmasını istemeyen milliyetciler varsa buyursun alsınlar sendikalar kurumlar dernekler harun gibi zengin sende biraz genel kültür oku memleketin akıllı ve bilinçli adamlara cok ihtiyacı var.cahalet ve cahillerin sırtından gecinenler bunlar asıl yobazlardır unutma.
    yorumunu yaz. paylaşalım.ama başkalırına hocalık taslama lütfen. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. cevap yazdığın arkadaşta düşüncelerini paylaşmış. doğru yada yanlış. "senin gibiler aydınlansın" deme hakkına sahip değilsin. sen çokmu aydınlıksın?
    öyle olsan bile fikrini yazarsın. alan alır vesselam...
    selametle...

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri