REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 9/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yorumunu yaz. paylaşalım.ama başkalırına hocalık taslama lütfen. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. cevap yazdığın arkadaşta düşüncelerini paylaşmış. doğru yada yanlış. "senin gibiler aydınlansın" deme hakkına sahip değilsin. sen çokmu aydınlıksın?
    öyle olsan bile fikrini yazarsın. alan alır vesselam...
    selametle...
    burda anlamadıgımız senin zoruna giden neki hocalıktan bahsediyorsun ukalalık yapma der gibi seninki ukalalık olmuyorda bizimkimi oluyor. sözümüzde yanlış varsa onu vurgula söylediklerimizin sorumlulugu bize ait hakkımızı haddimizi biliriz.bak arkadaşım dersin o senin dediklerin bu ülkede olan şeyler degil uydurma dogrusu bu dediklerimizin tersini kanıtla veya bizim dediklerimi cürütecek bilgin varmı paylaşmaya hazırmısın anlatta anlıyalım.konuyu plomik konusu yapma bilgi paylaşımı olsun lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konnektör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda anlamadıgımız senin zoruna giden neki hocalıktan bahsediyorsun ukalalık yapma der gibi seninki ukalalık olmuyorda bizimkimi oluyor. sözümüzde yanlış varsa onu vurgula söylediklerimizin sorumlulugu bize ait hakkımızı haddimizi biliriz.bak arkadaşım dersin o senin dediklerin bu ülkede olan şeyler degil uydurma dogrusu bu dediklerimizin tersini kanıtla veya bizim dediklerimi cürütecek bilgin varmı paylaşmaya hazırmısın anlatta anlıyalım.konuyu plomik konusu yapma bilgi paylaşımı olsun lütfen
    lütfen karşılıklı tartışmayalım yapacağımız bi yorum birbirimizi kırmadan yorumumuzu yapalım :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yurt disindayim ama tr deki hastanelerin içler acisi durumunu sahit oldum allah hasta olanlarin yardimcisi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunda dr yetersiz kaldıgını düşünüyorum fakat büyük eksiklikler var ama düzeltilemeyecek kadar degil bizlerinde üstüne düşen görevler var yeterince sagduyulu degiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özel hastahaneler hastaları yolunacak kaz gördükleri için kendi kendilerini bitirdiler.Böyle giderse kimse özel hastahaneye gitmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla hiç memnun değilim insanları soymak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
    Sağlık konusunda bari düzgün birşeyler olsa diye bakıyoruz ama o da olmuyor.
    Para için adamı canlı canlı öldürürler valla .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarıma aynen katılıyorum paran varsa adamsın baştan savma muane yapıyorlar bazı hastanelerdede tam teşkilat yok insanları başka yerlere gönderiyorlar ben osandım başka yerlere gitmekten ama yinede başbakanımıza teşekür ederim yeşil kartların yüzüne bakan bile yoktu şimdi ise çok güzel buda yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kimse memnun değil . Hastane personellerinin bu ilgisiz ve alakasız olma sebeplerini birtek şeye bağlıyorum oda yeşilkart. Haksız kazancın önde gideni yeşilkart gerçekten ihtiyaç sahibi olanları da mağdur etmekle birlikte hastane çalışanlarınıda canından bezdiriyor. hastanelerden ayrılmayan ufacık bir sivilceye bile doktorların başını ağrıtan insanlardan ülkemizde çokça var. Sonuçta onlarda insan ve dikkatinizi çektimi bilmem ama çoğu kafayı yemiş durumda. Doktorluk sadece kesip biçmek değildir. Sabır ve Metanetle yapılması gereken bir iştir. Kan tutmayan herkes yapabileceğini zanneder sonuçtada böyle şeyler ortaya çıkar. Birde devlete sırtını dayamanın verdiği rahatlık vardırki oda ayrı konu. Denetim yapılıyor olsaydı şikayet ederdik. Ama yapılmıyor. Yapılıyor olsa böyle olmazdı hadi yapılıyor diyelim çakalı çakala şikayet etmenin kime ne faydası olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler şikayetçi olmadığımız süre içinde yetkililer bilgi sahibi olamazlar.ŞİKAYETLERİMİZİ LÜTFEN YETKİLİLERE BİLDİRELİM. gerekirse sağlık bakanlığına kadar iletebilirsiniz.dosta selam doğru bildimizden devam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memnun değilim.Eğer biraz maddi durumun bozuksa dar gelirliysen yaşama şansın daha az.Nasrettin hoca ne demiş ye KÜRKÜM ye.Bu zaman da da aynı zihniyet var.Paran yoksa insan değilsin.Özelinde bile sıra beklersin

Sayfa 9/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri