REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 7/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
179 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2006 yazında ameliyat oldum,hem doktordan hem hastaneden ,1 lira vermeden en güzel imkanları kullandım
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içlerinde iyi hastaneler olabilir ama geneli kötü paran yoksa sorun çok oluyo zaten hükümette her şeyi paralı yapmaya çalışıyo yeni kanunda hastaneler sınıflandırılıp parana göre gideceksin diyolar haydi hayırlısı ama gidişat hep paradan paralıdan yana yani işimiz yine allaha kalıyor arkadaşlar sağlıcakla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır arkadaşlar ben memnun değilim.çünkü sağlık hizmeti devletin asli görevlerinden biri olan sağlık hizmetinin paralı olması bence hiç adil değil üstelik özel hastanelere sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olan hastaların paralarını hem devletten alıyor fark adı altında birde vadandaştan alınıyor devlet eliyle hem vatadaş hem devlet sömürülüyor.devlet herşeyi satacak.sağlığı,eğitimi,herşeyi paralı hale getirecek.sonrada vatandaşından haksız yere yüksek oranda vergi alacak ve bu paraları vergi almadığı yabancı sermayeye yüksek faiz ile aktaracak,bi hatırlayalım geçici konan deprem vergileri ne oldu.ben diyorumki devletin asli görevi olan eğitim ,sağlık özeleştirilip paran kadar eğitim paran kadar sağlık olayına karşı çıkıyorum,eşitlik ilkesiyle bağdaşmadını düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle hayır.Tam iki haftada muayene oluyorsun.Pazar akşamı gece yarısı saat 04'de gidip randevu alıyorsun.Eğer şanslı isen randevu alıyorsun daha sonra randevu günü poliklinige gidip sıraya giriyorsun yine şanslı isen sıra sana gelirse muayene oluyorsun doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için laboratuara gidip sıraya giriyorsun orada numuneleri verip 3 gün sonra yeniden tahlilleri almak için gidip sıraya giriyorsun daha sonra aldığın tahlil sonuçlarını göstermek için yeniden pazar günü gece yarısı gidip randevu alıyorsun randevu günü polikliniğe sabahtan gidip yeniden sıraya giriyorsun şanslı isen sıra sana gelirse oradaki pratisyen hekime tahlilleri gösterip Asprin tedavisi ile oradan ayrılıyorsun.Aynen durum bu!
    haklısın sana katılıyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yurt disindayim ama tr deki hastanelerin içler acisi durumunu sahit oldum allah hasta olanlarin yardimcisi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunda dr yetersiz kaldıgını düşünüyorum fakat büyük eksiklikler var ama düzeltilemeyecek kadar degil bizlerinde üstüne düşen görevler var yeterince sagduyulu degiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ben memnun değilim

hastahanelerdeki hizmetler tabiki yerine göre değişiyor ama genelde iç acıcı değil birde okullar acısından değerlendirme lerde bulunsak örneğin ders haneler olmadan öğrenciler başarılı olamıyor bu konudada bir anket yapsak nasıl olur bu tabi benim görüşüm herkes katılmaya bilir coook önceleri dershanemi vardı saygılar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özel hastahaneler hastaları yolunacak kaz gördükleri için kendi kendilerini bitirdiler.Böyle giderse kimse özel hastahaneye gitmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    durum bundan ibaret malesef doktoru görmezsen ne filmin çekilir ne tahlilin yapılır neyin war al sana bi torba ilaç:46:
    hayır ben buna katılmıyorum arkadaşlar bence hastanelerde iyi bır ilerleme var saglık sektorunde iyi bır adım atılmış tabı arkadaslar buda var ne olursa olsun şartlar ne kadar iyi olursa olsun bunu yapan bız ınsanlar oluyoruz yıne ınsan evladına denk gelmesen iyi muamele goremesın kım olursan ol ama 4 5 seneden buyana saglıkta iyi bır adım atılmış bence inşallah daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla hiç memnun değilim insanları soymak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
    Sağlık konusunda bari düzgün birşeyler olsa diye bakıyoruz ama o da olmuyor.
    Para için adamı canlı canlı öldürürler valla .....

Sayfa 7/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri