REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
179 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yurtdisinda yasadigim icin senede 1 ay izine geliyorum.Eskiden hastanenelere pis koku ve kirli bir ortamda giriyorduk simdi allaha sükür heryer (normal hastaneler) tertemiz.Neydi o eskiden hastanelerin perisanligi.3-4 sene evvel Gerci bizim partizan davranan arkadaslarimiz eskiye hatirlayacak gücleri olmadigindan belki suan kötü diyebilecek kadar nankör olabilirler.Bizler sadece seneden seneye gercek olarak ne görürsek onu söyleriz.
    selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allaha bin şükürler olsun yıllardır hastalanmadım ve inşaallah böyle devam eder.çünkü öncesinden hatırladığım ve halen güncel olaylardan gördüğüm kadarı ile Paran varsa Hastaneler senden memnun sen hastaneden ; paran yoksa şifan ancak Allahtan..!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paran varsa memnunsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi şöyle söyleyeyim devlet hastanelerinde hizmet standartı eskiye göre yükseldi. Ancak hasta başına doktora prim uygulaması hizmette kaliteyi düşürüyor. Aslında özel muayenelerini kapatan doktorlara saat diyelim 16 dan 20 ye kadar her bir hastaya 20 dakika ayırmak şartıyla 20 YTL ödenmesi koşuluyla hasta bakılsa belki belli ölçüdek kalite yerleşir. Ayrıca rutin hastalıklara için sağlık ocaklarından özel laboratuvarlara topluca tahlil gönderilmesi suretiyle pratisyen doktorların teşhis koyup reçete yazmaları ve aile hekimliği uygulamasının tüm yurtta yayınlaştırılması etkili bir çözüm olur.

Ancak üniversite hastanelerinin sağlık hizmetlerinden memnun değilim çünkü denetime açık ve şeffaf değiller. Hastaları kobaya veya sermaye gibi görüyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bende bukonudan pek memnun olmadım yirmibeşsene birfiil pirim ödediğim kuruluştan yirmibeş defa çocuklarımı muhayene ettiremaden cocuklar otuzlu yaşlara geliverdi şimdi durum biraz farklı olmasına rağmen yinede varsa pulun cümle alem kulun yoksa pulun cehennemin dibidir yolun tüm arkadaşlara saygı ve selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menfaat perest tabiplerin bu para alma alışkanlığı bitinceye kadar sabır etmemiz lazım diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart her halde degim

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haftaki konumuz ''Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?'' Hem oy verelim hemde bu konuyu 1 hafta boyunca masaya yatıralım dedik fikirleriniz bizler için degerlidir arkadaşlar..

Anketimiz 7 gun sürecektir.
    bizlerde herkes gibi malisef ben buyum huyu var oldukca hastanelerde Dr.larda degismez.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmir de aile hekimliği başladığından beri hastene yüzü göremez olduk.Sebep olarak evvela aile hekimi bakacak ve de ondan sonra eğer uygun görürse sevk edileceksin.Benim 2 aydır kulağımda iltihap var tedavi olamadığım gibi hasteneye de sevk olamıyorum.Yani Aile hekimliğinden memnun değilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben memnunum

Yeni genç nüfus 6–7 yıl gibi önceki dönemleri
    Bilmedikleri için memnun olmayabilirler

Avrupa standartlarına göre hizmet düşük olabilir
    Ama kabul etmek lazım
    Bizde Avrupa ülkesi değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor bir durum allah parası olmayana sabır versin. sağlık versin.memnunlukla alakası yok ancak mecburuz.ama geçen gün devlet hastanesinde bir doktor hastaladına kolonya vs. ikramda bulundu umamım her doktor ona yakın harekette bulunur.selametle

Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri