REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

331 30.99%
  • Hayır

737 69.01%
Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
179 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Hastanelerdeki Hizmetlerden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarıma aynen katılıyorum paran varsa adamsın baştan savma muane yapıyorlar bazı hastanelerdede tam teşkilat yok insanları başka yerlere gönderiyorlar ben osandım başka yerlere gitmekten ama yinede başbakanımıza teşekür ederim yeşil kartların yüzüne bakan bile yoktu şimdi ise çok güzel buda yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kimse memnun değil . Hastane personellerinin bu ilgisiz ve alakasız olma sebeplerini birtek şeye bağlıyorum oda yeşilkart. Haksız kazancın önde gideni yeşilkart gerçekten ihtiyaç sahibi olanları da mağdur etmekle birlikte hastane çalışanlarınıda canından bezdiriyor. hastanelerden ayrılmayan ufacık bir sivilceye bile doktorların başını ağrıtan insanlardan ülkemizde çokça var. Sonuçta onlarda insan ve dikkatinizi çektimi bilmem ama çoğu kafayı yemiş durumda. Doktorluk sadece kesip biçmek değildir. Sabır ve Metanetle yapılması gereken bir iştir. Kan tutmayan herkes yapabileceğini zanneder sonuçtada böyle şeyler ortaya çıkar. Birde devlete sırtını dayamanın verdiği rahatlık vardırki oda ayrı konu. Denetim yapılıyor olsaydı şikayet ederdik. Ama yapılmıyor. Yapılıyor olsa böyle olmazdı hadi yapılıyor diyelim çakalı çakala şikayet etmenin kime ne faydası olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler şikayetçi olmadığımız süre içinde yetkililer bilgi sahibi olamazlar.ŞİKAYETLERİMİZİ LÜTFEN YETKİLİLERE BİLDİRELİM. gerekirse sağlık bakanlığına kadar iletebilirsiniz.dosta selam doğru bildimizden devam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memnun değilim.Eğer biraz maddi durumun bozuksa dar gelirliysen yaşama şansın daha az.Nasrettin hoca ne demiş ye KÜRKÜM ye.Bu zaman da da aynı zihniyet var.Paran yoksa insan değilsin.Özelinde bile sıra beklersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yalan söyliyim karnem falan yok paralıya gittiğim için memmnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben hiç memnun degilim.Çogu doktor yazıhanesine gitmeyince bakmıyor bile paran varsa bakılıyor yoksa bakan yok malesef ve sıra beklemek öldürüyor bir türlü çare bulamadılar bu işe
    bende memnun değilim hastaneye gittiğin zaman doktor seni doğru düzgün muane etmiyor bile,vede hemen yazıhaneme bekliyorum diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

bundan 25 gün önce kolum çıktı,özel bir hastaneye gittim,sosyal güvenlik anlaşması çerçevesinde gerekli müdahale ve ek ücretler alındı. kolum alçıya alınarak 3 hafta sonra kontrola gelmem istendi kontrola gittiğimde benden yeniden muayene filim ücreti isteyeceklerini söylediler. şimdi soruyorum halkı doktoramı yoksa kırık çıkıkçıyamı göndermek istoyorlar.bu nasıl sağlık anlayışıdır.Halkı sömürüyorlar.bu nedenlesağlık hizmetlerinin Türkiyede yeterli olduğunu zannetmiyorum.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memleketin çivisi çıkmış paran varsa adamsın paran yoksa anlayın arkadaşlar işte nediyelim başka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli arkadaşlar biraz konuyu inceledim birçok arkadaşın hastanelerden memnun olmadıgını gördüm.ancak konuyu birbaşka açıdan degerlendirmek istiyorum.hastanelerden memnun kalmamız için toplum olarak saglıklı yaşamak durumundayız .bunun 2 sebebi var birincisi ekonomik şartlar ikincisi düzensiz ve saglıksız beslenmek.ben böyle giderse ülkemizde her 1 klometreye hastane yapsak bile hem hastalar memnun olmayacak hemde doktorlar.bunu böyle düşünmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewett..sağlık'tan eğitime,ne varsa parayla ölçülür oldu. bu ülkede yaşamak için hastalanmamaya bakıyorum,yoksa işin şansa kalmış....

Sayfa 8/18 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri